Prázdniny, jak mají být. Dara Rolins je s dcerou a partnerem Pavlem Nedvědem stále na cestách. Po dovolené na jachtě, se kterou brázdili moře okolo Sardinie, se „rodinka“ vypravila do USA. Ale jednoduché to nebylo. 

Tak jsme dnes chtěli odletět do Ameriky a nepodařilo se. Zrušený let. Aktuálně dost běžný jev,“ napsala Dara ke snímku pořízenému před letištní halou s tím, že druhý pokus proběhne v neděli. A ten už klapl. 

Vypadalo to na dámskou jízdu, ale opak je pravdou. Společné snímky s Pavlem mluví za vše. A nejenom to, z Laury roste sexy slečna. Je to neskutečný mix rodičů Dary a zpěváka Matěje Homoly (49). Dlouhé nohy po tatínkovi, sexy zadeček po mamince a obličej jako panenka. 

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti? Markéta Reinischová

Lola po skončení základní školy nedávno nastoupila do mezinárodního vzdělávacího institutu na pražské Malé Straně, kde výuka probíhá v angličtině, takže pobyt v Americe jen vylepší její jazykové znalosti. 

Škola to není nejlevnější. Roční školné pro dítě v Lauřině věku vyjde v Park Lane na 499 300 korun, peníze na obědy a svačiny za 3 tisíce korun měsíčně a měsíční poplatky za školní autobus vycházejí na dalších 6 900 korun... 

Fotogalerie
64 fotografií