Loni v červnu přivedla Martina Pártlová na svět prvorozenou dceru Stellu, jejímž otcem je mladý hudebník Josef Vařeka (28). A právě se svojí rodinkou vyrazila zpěvačka na několik týdnů na exotické Seychelly, kde si společně odpočinuli a také opálili po chmurném českém podzimu bílá těla.

Právě tělo je to, z čeho si Martina dělá legrácky prakticky už od porodu. Celou dobu totiž naznačuje, že její aktuální křivky mají kvůli těhotenství hodně daleko do své původní podoby. Ale tak už to holt bývá, proto se z toho nijak nehroutí.

Teď se dokonce rozhodla dodat sebevědomí ženám, které také řeší nějaká ta poporodní či nepoporodní kilečka navíc a odhalila se ve svůdné póze v plavkách. A nic nezakrývala! Jak fotka, nesoucí punc humoru zamilovaných rodičů malé Stelly, vznikala?

„Pepa: To bude hezká fotka na Instáč! Martina: Pepo nefoť mě… Pepa: Jó, jen zatáhni břicho… Martina: to nejde !!!!! Pepa: Dělej… Martina: Ty we říkám, že to nejde… Pepa: Ježíš Martino, zatáhni…. Co z toho plyne? Pepa zjistil, že Martině nejde zatáhnout břicho…“

 

VIDEO: Martina Pártlová omylem skončila v nudistickém kempu. 

Video
Video se připravuje ...

Martina Pártlová omylem skončila v nudistickém kempu. Instagram / martinapartlova

Fotogalerie
49 fotografií