Ewa Farna, maminka dvouletého synka Artura, je velice aktivní na poli hudby. Natáčí jeden klip za druhým, s hitem Tělo se objevila na billboardu rozprostírajícím se nad Times Square v New Yorku, chystá novou desku a fotí jednu kampaň za druhou. Velice jí to totiž sluší a díky znovuobjevenému sebevědomí nemá problém ukázat například strie, co jí zůstaly na bříšku po porodu. Dokáže si sama ze sebe udělat i legraci – čemuž odpovídá její (od zpěvačky Meghan Trainorové převzatý) hit Boky jako skříň. Když nyní Ewa sdílela svůj „pozdrav z nejnovějšího focení“, málem tím, jak se říká, „rozbila internety“.

„Z cyklu ‚narvali mě do velikosti 36‘,“ napsala totiž ke snímku, na němž má na sobě dvojdílný pletený outfit v krémové barvě, tvořený topíkem nad pupík, ale zato s dlouhými rukávy, a sukní. Momentka od fotografa Matúše Tótha se během pár hodin dočkala více než 55 tisíc lajků a 600 obdivných komentářů, například od zpěvaček Elišky Ochmanové (32), Jany Kirschnerové (42), Michaely Tomešové (30) či Anny Slováčkové (26), od šéfkuchaře Přemka Forejta (34) nebo modelek Gabriely Laškové (31), Ivy Kubelkové (44) a Andrey Bezděkové (27).

VIDEO: Maminka roku 2021: Patronka Ewa Farna

Video
Video se připravuje ...

Maminka roku 2021: Patronka Ewa Farna Karel Dlabač

Herečka a bývalá první dáma Dagmar Havlová (68) jí v reakci na tento snímek rovnou poslala celou řadu emotikonů ve tvaru srdce a herečka Marie Doležalová (34) jí vzkázala: „Seš nádherná!!!“

Přidala se k nim i herečka Nikol Štíbrová (35), která od veselky nosí hrdě manželovo příjmení Leitgeb: „Mít velikost 36, nebyla bys takhle HOT. Sorryjako,“ napsala Ewě. Tato její slova se dočkala více než sedmi stovek souhlasných srdíček. „Myslím, že to není jen o velikosti. Někdo má takový kouzlo ‚něco navíc‘, a působí to dobře, ať má 34 nebo 44. Ale je fakt, že zrovna Ewa je top hot,“ reagovali fanoušci na Nikolina slova.

Fotogalerie
69 fotografií