Michaela Tomešová, kterou si televizní diváci oblíbili v primáckém seriálu Sestřičky, kde ztvárnila hubatou Barču, si na několik dní naordinovala „digitální detox“. Sama totiž došla k závěru, že to potřebuje, a tak se na delší dobu odmlčela na sociálních sítích. „Možná jste si všimli, že jsem pár dní nebyla aktivní ani na sociálních sítích, ani na mobilu. Možná ne, což je samozřejmě lepší varianta, protože třeba netrávíte tolik času na svých mobilech, jako jsem třeba trávila já,“ přiznává kajícně sympatická brunetka, co si až ve chvíli, kdy odložila telefon stranou, uvědomila, kolik času na něm zbytečně promrhává.

To, že se život odehrává i mimo internet, ji samotnou skoro překvapilo. A snad ještě více ji udivilo, že ho jde trávit mnohem zábavněji než prohlížením si vyumělkované a nerealistické dokonalosti, kterou tam mnozí prezentují. „Byl to neskutečně naplněnej čas plný hmatatelných momentů a návrat k podstatám opravdickýho života,“ konstatovala pak Tomešová na instagramu. Najednou získala čas jenom sama pro sebe... „Srovnala jsem si spoustu myšlenek, podívala se do hlubin svého nitra,“ líčila.

„Bylo to tak povznášející, že jsem ten telefon ani nechtěla zapínat, protože jsem věděla, kolik pracovních restů a e-mailů na mě vyskočí. A taky, že vyskočilo. Na mobilu pracuju hodně, ale uvědomila jsem si, že i já jsem bezduše sledovala po displeji bez jakéhokoliv cíle a významu, i když jde dělat milion mnohem smysluplnějších věcí s dětmi a s Romčou, a pracovat na vlastním růstu.“

VIDEO: Muzikálová hvězda Míša Tomešová oslavila 30: Manžel ji překvapil dárkem snů! 

Video
Video se připravuje ...

Muzikálová hvězda Míša Tomešová oslavila 3O: Manžel jí překvapil dárkem snů! Markéta Reinischová

„Mám instáč ráda, ráda s vámi budu sdílet fotky pod hashtagem ‚ukaž pravdu‘ i nadále, ale s rozmyslem,“ dušuje se teď Tomešová. Uvidíme, jak dlouho jí tohle přesvědčení vydrží. Koneckonců právě sociální sítě využívá jako influencerka, kdy spoluprací s různými firmami dostává leccos zdarma či za zveřejněnou reklamu zinkasuje nemalý honorář, a to se v době (po)covidové rozhodně hodí.

Jak ona, tak i její manžel Roman Tomeš (33) jsou umělci, a ti to měli v uplynulém roce hodně těžké. Tomešová se sice objevovala v Sestřičkách a Tomeš zase ve Slunečné, jejich působení na prknech, která znamenají svět, například v muzikálech Vlasy či Voda (a krev) nad vodou, však bylo zásadně omezeno.

Fotogalerie
78 fotografií