Malá Stella se narodila sice teprve v létě, už teď je ale nedílnou součástí rodinných výletů a Martina Pártlová ani Josef Vařeka (28) se rozhodně v cestování nijak neomezují. Je ale potřeba dodat, že cesty s miminkem jsou přece jenom trochu složitější.

Před týdnem zdravila Pártlová své fanoušky z pláže a se sebekritickou nadsázkou je informovala, že "se tam válela jak vyvrženej vorvaň". Tentokrát zase přiznala, že jí to opalování tak úplně nevyšlo.

"Protože se maminka včera spálila a vypadá jak ruská vlajka (pardon, sovětská), vzali jsme to dneska po výletech," prozradila svým sledujícím. Spolu s přítelem Pepou si přes vyhledávače našli, jaká místa by jim v okolí neměla uniknout. 

"Proběhla návštěva Sauzier Waterfall, což s miminkem bylo trošku obtížnější, ale dali sme to. Je to kousíček od místa, kde zaparkujete, a díky koroně sme tam byli skoro sami," pochvalovala si nejprve. Vzápětí ale prozradila, že zase taková idylka to nebyla.

VIDEO: Martina Pártlová omylem skončila v nudistickém kempu.

Video
Video se připravuje ...

Martina Pártlová omylem skončila v nudistickém kempu. Instagram / martinapartlova

Pečlivá máma chtěla být co nejlépe vybavená, a tak s sebou táhla deky, aby se rodinka mohla na místě trošku povalovat. Kvůli spálení to ale absolutně nepřipadalo v úvahu. "Na ty šutry jsme si mohli max sednout," komentovala s humorem sobě vlastním. 

"Pak jsme jeli na Baie Ternay Beach, kde je bejvalá instituce NYC, což vlastně nevím, co je, ale už tam nějakej ten pátek nefunguje," pokračovala ve vyprávění, co všechno podnikli. Budova byla podle ní poněkud hororová. Přesto by ji ale doporučila k navštívení i dalším turistům... 

Bohužel ani další zastávka nevyšla úplně tak, jak si partneři představovali. "Dále jsme se dle rad googlu odebrali na čajovou plantáž, která byla očividně taky dlouho zavřená a nenašli jsme tam ani pytlík od čaje," informovala. 

"Dalším místem, který jsme měli navštívit, byl trh v Beau Vallon… Tak to byl taky trh, co svět neviděl. Až na pár stánků s hadrama a suterénama tam nebylo vůbec nic," posteskla si šprýmařka. 

Nakonec ale zpěvačce vůbec nezáleží na tom, co viděla, nebo neviděla. "Zase jeden krásnej den na Sejšelech," pochvalovala si blaženě i přes všechny nástrahy. 

Fotogalerie
108 fotografií