„Naše prázdniny končí, od zítřka už Lolu volá škola a mě v úterý vystoupení v Tatrách,“ svěřila se Dara na sítích v neděli a pokračovala: „14 dní prázdnin je na její nové škole velkorysý čas volna, proto jsme mohly odletět do Ameriky a na cestě zpět se ještě stavit u Pavla v Turíně.“

Nová škola, do které Laura Homolová (14), přezdívaná Lola, nastupuje, ale rozhodně není jen tak nějaká obyčejná základka, a dokonce ani gymnázium pro nadané. Jde o mezinárodní školu s pobočkami po celém světě, na které veškerá výuka probíhá v angličtině. A díky pobočkám může Lola v budoucnosti cestovat, kam se jí zachce, aniž by to mělo vliv na její vzdělání. 

Luxusní vzdělávací institut na pražské Malé Straně ale Daru Rolins vyjde na pořádné peníze. Jen přihláška ke studiu tu přijde na 10 tisíc korun. „Bylo to čistě její svobodné rozhodnutí, že chce vyzkoušet přijímačky na tuto školu,“ popsala Dara pro slovenský Nový čas s tím, že dceru ani ona, ani táta Matěj do ničeho nenutili. 

U peněz za přihlášku to ale zdaleka nekončí. Roční školné pro dítě v Lauřině věku vyjde na Park Lane na 499 300 korun, peníze na obědy a svačiny za 3 tisíce korun měsíčně a měsíční poplatky za školní autobus na dalších 6 900 korun... Tak snad se tato nemalá investice vyplatí!

VIDEO: I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce?

Video
Video se připravuje ...

I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce? Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
67 fotografií