Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Top momenty z Plesu jako Brno! Boučkovo zpoždění, trapas Kate Matl i odhalený rozkrok Jandové

/
  • Ples jako Brno
    30. ledna 2023 ● 05:00

    Ples jako Brno je přehlídkou nádherných rób, šperků a tanečních kreací. Ale ne vždy všechno klapne na jedničku. Začátek třeba nestihl moderátor Libor Bouček (42), který plesem prováděl, utancovaná manželka Petra Jandy (80) Alice (40) ukázala víc, než chtěla, a zpěvačka Kateřina Mátlová (43) měla stejně šaty jako jedna z dalších návštěvnic. 

     

     

  • 1.

    Kateřina Mátlová

    Zpěvačka Kateřina Mátlová se na ples chystala na poslední chvíli, a tak na sebe oblékla šaty, co měla doma ve skříni. Zvolila černý model od značky Elisabetta Franchi s nahými zády, lemované zlatým řetězem.  

     

    Bohužel stejný nápad měla i neznámá dáma, která byla rovněž na plese. Takže zpěvačka vystupující pod jménem Kate Matl se stolu, kde seděla madam ve stejném modelu, obloukem vyhýbala. 

  • 2.

    Libor Bouček

    S hodinovým zpozděním se na bál dostavil Libor Bouček. Kdyby na ples šel jen plesat, tak by to nikomu nevadilo, ale Libor celý večer moderoval. A tak místo něj začátek odmoderoval kolega a Bouček se za zpoždění omlouval přes video.

     

    Ve Špindlerové Mlýně celý víkend moderuji Světový pohár v lyžování, a tak nějak jsem tušil, že to nestihnu, tak jsem natočil omluvné video. Ale nakonec mě odvezli do Hradce Králové, odkud jsem helikoptérou letěl do Brna. Až tady domoderuji, tak se opět vracím do Špindlu, tentokrát autem,“ vysvětlil Blesku své zpoždění Libor, který se na pódiu objevil v zimním outfitu, ale pak se převlékl do smokingu.

     

    I přestože měl opravdu nakvap, tak byl pohotový, vtipný a hosty několikrát pobavil svými historkami. 

  • 3.

    Nikol Švantnerová

    Jedny z nejdražších šperků v sále na sobě měla modelka Nikol Švantnerová. Výrazné šaty na tělo doladila diamantovými náušnicemi a čtyřmi prsteny ALO Diamonds v celkové hodnotě1,5 milionu Kč. 

     

    Misska, která je v jiném stavu, přišla v doprovodu přítele. „Je to náš druhý ples a jsem ráda, že jsme tady spolu. Můj přítel moc v médiích být nechce a já to respektuji,“ netají se Nikol, která fotky svého partnera nedává ani na sociální sítě. 

  • 4.

    Inna Puhajková

    Zpoždění měla i moderátorka Sportovních novin na Nově Inna Puhajková. Neznámý lupič se jí vloupal do auta, které před 10 lety dostala od expartnera Jaromíra Jágra

     

    Už s ním nejezdím, proto ho nemám u domu, kde žiji. Ale prostě se někomu zalíbilo a rozbil dvě okna. Vůbec nic drahého, nebo osobního v tom autě nebylo, takže zbytečná škoda,“ řekla Blesku sporťačka, která to musela vyřešit s policií a posléze auto putovalo do autoservisu. 

     

    Na plese byla už v dobré náladě a užívala si s přáteli. Vynesla modré šaty a k nim luxusní šperky v hodnotě 333 tisíc korun. 

  • 5.

    Jiří Procházka

    S novou přítelkyní se na Plese jako Brno objevil bojovník ve smíšených bojových uměních Jiří Procházka. Urostlý bijec přišel s drobnou kráskou, která zvolila velmi sexy model. Sukně byla průsvitná, a tak slečna ukázala svou figuru. 

     

    Mám rád, když je žena výstřední a sexy. Takže jsem s výběrem šatů spokojený,“ řekl Blesku Jiří. 

  • 6.

    Alice Jandová

    Petr Janda s Olympicem na plese vystupoval, ale na svou o 40 let mladší manželku si čas udělal. 

     

    Já vydržím víc, to manželka vždycky kolem půlnoci chce jít spát a je unavená,“ tvrdil Blesku rockový nestor. Zřejmě tím Alici povzbudil, protože manželé se zdrželi dlouho po půlnoci a Alice tančila jako o život. 

     

    Když se Alice potřebovala nadechnout a osvěžit vínem, tak svému muži sedla na klín a on jí spokojeně držel za nožičku, kterou odhalovaly její odvážné šaty. A dokonce jí v jednu chvíli vykoukly i kalhotky.

  • 7.

    Nela Boudová

    Smutné období teď prožívá Nela Boudová. Její vztah s moderátorem Janem Tunou prochází krizí, a tak si s přáteli udělala hezký večer na Plese jako Brno. 

     

    Máme teď krizi a Honza zůstal v Praze, kde slaví nového prezidenta. Večer si určitě užiji a budu hodně tancovat,“ řekla Blesku herečka. 

     

    Podle jejího řádění na tanečním parketu s cizími muži aspoň na chvíli zapomněla na soukromé strasti.

    Fotogalerie
    142 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 20

hanka549: Nohy má hodně veliké, nejmíň 40 i víc.

(31. 01. 2023 08:10)

baronessa: Nechápu ty upnuté šaty na těhotné Švantnerové. Dítěti to asi moc dobře nedělá a ona sama vypadá jak dobře nažraná krajta.

(31. 01. 2023 07:58)

bumplesk: Odhalený rozkrok Jandové ? To jste na to káplu Pleskači..to je TOP moment, větší jak Brno

(31. 01. 2023 07:01)

Ruzena Karaskova: Mám radu pro Blesk- zajdète na normální ples, nejlépe do malé obce.Najdete tam od přírody krásné ženy v nádhernýh ŠATECH a tahle "strašidla" nám přestaňte cpát.🤭😂PS: manželka Jandy má pánskou velikost bot(proto nesehnala střevíčky)😂

(30. 01. 2023 23:25)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy