Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hvězdný Den otců: Rozparáděný Bruce Willis, parťák Průšové a kila lásky u Štíbrové

/
  • Den otců a slavní
    Aktualizováno - 19. června 2023 ● 12:44
    18. června 2023 ● 12:52

    V neděli byl Den otců a ani celebrity si neodpustily své slavné tatínky na sociálních sítích alespoň zmínit. Kdo už se pochlubil společnou fotkou? 

  • 1.

    Bruce Willis

    Hollywoodský herec Bruce Willis trpí demencí. Ale je obklopený svou rodinou, která se o něj dojemně stará. A nejenom oni, ale i jeho exmanželka Demi Mooreová, s níž má tři dcery. 

     

    Navždy jsem ti vděčná Bruci za to, že jsi mi dal tyhle tři krásné holky. Milujeme naše holky. Šťastný Den otců!“ napsala herečka a přidala vtipnou fotku z archivu. Posléze se přidaly i dcery a sdílely další fotky. 

  • 2.

    Petr Leitgeb

    Seš skvělej táta. Nejskvělejší. Dáváš jim tu lásku po kilech, házíš to na ně vyloženě lopatou a oni to cejtí,“ vyznala se Nikol Leitgeb, která má s manželem Petrem syna Tobiase, z předchozího vztahu pak syna Mathiase.

  • 3.

    Jiří Šlégr

    Bob a Bobek…parťáci. Každému dítěti bych přála, mít našeho tatínka… jsi nejlepší!!!!“ tvrdí Lucie Šlégrová, která má s hokejistou Jiřím syna Rona. 

  • 4.

    John Travolta

    John Travolta se po smrti manželky, která podlehla rakovině, stará o dvě děti - syna Jetta a dceru Ellu Bleu. 

     

    Všechno nejlepší ke dni otců, všem oddaným otcům,“ popřál John. 

  • 5.

    Biser Arichtev

    Režisér Biser Arichtev je otcem syna Luky. „Bisi dostal od Luky ke DNI TATÍNKŮ jeho první slohovou práci ze školky - popis osoby. Tatínka,“ pochlubila se Veronika Arochteva.

      

  • 6.

    Burak Oymen

    Topmodelka Tereza Maxová se pochlubila fotkou manžela Buraka,ověšeného dětmi. 

     

    Šťastný den otců,“ přeje kráska, která má s druhým manželem dceru Mínu a syna Aidena. 

  • 7.

    Mariana Prachařová

    Na svého tátu nezapomněla ani blogerka Mariana Prachařováa udělala skládačku z několika společných fotek. Otcem blondýnky je herec David Prachař.

  • 8.

    Veronika Hejlíková

    Modelka Veronika Hejlíková zapátrala v rodinném albu a vytáhla fotky z doby, když byla dítě. 

  • 9.

    Anna Slováčková

    Zpěvačka Anna Slováčková svému tátovi Felixovi popřála a přidala ke vzkazu dvě společné fotky. Z lyžovačky a společného koncertu. 

  • 10.

    Olga Lounová

    Zpěvačka Olga Lounová na svého taťku rovněž nezapomněla. „Je dar mít takového tatínka! Děkuju za každý den a každou minutu, kterou pro nás dýcháš. Milujeme Tě!!!!! Nádherný Den otců s celou rodinkou,“ napsala ke společné fotce s rodiči Olga.  

  • 11.

    Lucie Bílá

    Nejlepšího tátu na světě prý má Lucie Bílá. Zatínek zpěvačky Josef Zaňák oslavil 85, ale na svůj věk rozhodně nevypadá a i vzhledem k veselým očím a úsměvu by mu nejspíš většina lidí hádala o několik let méně. 

  • 12.

    Pavlína Němcová

    Rok 2021 byl pro topmodelku Pavlínu Němcovou, tím nejhorším v životě. Přišla o oba rodiče. Tatínek podlehl covidu a maminka nedlouho po něm zemřela také, v podstatě žalem. 

    Miluji tě tatínku, navždy,“ poslala vzkaz do nebe kráska. 

  • 13.

    Salma Hayeková

    Vnadná kráska Salma Hayeková se pochlubila fotkou z dětství. „Tati, děkuji ti za život,“ okomentovala herečka fotku z dětství.

  • 14.

    Honza Musil

    Můj tatínek. Ten, který se o nás staral, když jsme byli s bráchou kluci. Teď se staráme zase my. Vyřezával nám hračky ze dřeva a krásně maloval. To my ani jedno s bráchou neumíme. Tatínek oslaví příští rok 80tku! Tak do toho života pořádně šlápni! Mám tě rád a tak tedy jen to nejlepší ke Dni otců,“ popřál moderátor Honza Musil

  • 15.

    Ondřej Novotný

    Promotér Oktagornu Ondřej Novotný se pochlubil svou starší dcerou Trinity. „Nějak mi ty dcerky rostou,“ okomentoval společnou fotku. 

  • 16.

    Mahulena Bočanová

    Fotku svého tatínka zveřejnila také Mahulena Bočanová. „Táta Jan,“ napsala herečka, která už své rodiče už před lety pochovala. 

  • 17.

    Princ William

    Rozkošnou fotkou prince Williama s jeho třemi dětmi se pochlubila jeho manželka Kate. Následník britského trůnu má kolem sebe George, Charlotte i Louise, přičemž toho nejmladšího má přímo na klíně. Všichni sedí na lavičce, která je vzpomínkou na zesnulou královnu Alžbětu II. 

     

    Fotka je jemnou, ale dojemnou poctou prababičce dětí, které pózují na lavičce instalované ve Windsoru, aby si připomněly 90. narozeniny královny 19. dubna 2016,“ napsala Kate. 

  • 18.

    Meky Žbirka

    Na Den otců nezapomněla ani vdova po muzikantovi Mekym Žbirkovi Kateřina. Pochlubila se dvěma fotkami, na nichž je zpěvák s jejich synem Davidem. „Dnes je Den otců. Meky, byl jsi skvělej.“ 

  • 19.

    Victoria Beckhamová

    Tatínkem se pochlubila i podnikatelka Victoria Beckhamová. „Všechno nejlepší ke Dni otců všem neuvěřitelným tatínkům a otcovským postavám! Bez vás bychom to nezvládli. Pusu,“ přeje bývalá členka Spice Girls. 

  • 20.

    Kateřina Průšová

    Bývalá královna krásy Kateřina Průšová je pyšná na svého tátu. „Můj nejlepší parťák je můj tatínek,“ tvrdí misska a dodává: „Na 67 let je dobrej.“ 

    Fotogalerie
    32 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

mazd: Pan Průša je fakt

(18. 06. 2023 15:23)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy