Prezident festivalu Jiří Bartoška je už víc jak týden hospitalizovaný v pražském v Motole.

Pan Jiří Bartoška je po prodělané viróze na rehabilitačním pobytu ve Fakultní nemocnici Motol, který absolvuje na standardním pokoji na třetí chirurgické klinice 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy,“ řekla Donátová pořadu ShowTime na CNN Prima News.

Její slova potvrdil i výkonný ředitel festivalu Kryštof Mucha na poslední tiskové konferenci před zahájením MFFKV.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Bartoška na zakončení MFF KV: Na konci rozhodují vteřiny! Markéta Reinischová, Honza jedlička

Pan Bartoška dnes na tiskovce nebude, je stále na rehabilitačním pobytu a věříme, že se to bude jen zlepšovat. Jsme v pravidelném kontaktu, chodíme za ním a o všem, co se týká festivalu ho informujeme. Jeho stav není fatální, ale chce to čas. Věříme, že ve Varech bude, ale jeho zdraví je samozřejmě přednější," řekl Blesku Mucha. „Kdyby jste ho viděli, vůbec byste nepoznali, že mu něco je,“ dodal s úsměvem Kryštof. 

Letošními zahraničními hvězdami je Gladiátor Russell Crowe, herec Ewan McGregor, herečky Alicia Vikanderová a Robin Wrightová. Hvězdou festivalové znělky bude Johnny Depp. „Pan Depp byl na obhlídkách svého nového filmu v Maďarsku, a tak jsme se s ním dohodli, že to natočíme tam a je to hotové. Myslím, že se znělka bude líbit stejně jako Johnnymu, který byl z výsledku nadšený,“ pochlubil se Mucha. 

Fotogalerie
38 fotografií