Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Trojkoncert Marka Ztraceného plný hvězd: Margita děkoval za Hanku! Proč nebyl na pódiu Jágr?

/
  • Koncert Marka Ztraceného si nenechala ujít řada celebrit.
    20. června 2023 ● 05:00

    Velkolepý trojkoncert Marka Ztraceného (38) bude zřejmě kandidovat na největší show letošního roku. Tři představení si nenechalo ujít sto tisíc diváků v hledišti, mezi nimiž se objevila řada našich celebrit.

    Ukázal se například Markův velký fanoušek a kamarád Jaromír Jágr (51), který si zahrál i v jeho videoklipu. A tak mnozí čekali, že se možná objeví i na pódiu. To se nestalo a důvod je prostý. „Bylo těžké sehnat hosty. Podmínkou totiž bylo, aby mohli vystupovat všechny tři dny. Nechtěli jsme, aby byl každý večer jiný program,“ přiznal Blesku Ztracený.

    A tak Jágr s přítelkyní Dominikou Branišovou (28) fandili v publiku. Stejně jako Ivana Gottová (47) či Kamila Nývltová (33) nebo herečka Eva Čížkovská (57), které tu oslavily rozlučky se svobodou svých kamarádek. 

  • 1.

    Petr Janda

    Lídr Olympiku si krásně zahulákal. Nikoli na své show, ale v pražském Edenu na třetím, závěrečném koncertu Marka Ztraceného (38), kam Petr Janda (81) dorazil i s manželkou Alicí (40). „Potěšilo mě, že nás Marek pozval. Byl to fakt nářez, a tak mě to zblblo, že když moje Marta s Markem zpívali ten duet, že snídají kávu a sex, tak jsem s nima a s tou omladinou vyřvával to jejich aou, aou, aou jak pitomec!“ popsal Blesku se smíchem Janda, jehož dcera Marta Jandová (49) byla jedním z Markových hostů.

  • 2.

    Ivana Gottová

    Po smrti manžela Karla Gotta (†80) se na veřejnosti objevuje jen zřídka, tentokrát však vzala i dcery. Právě její manžel byl velkým fanouškem Ztraceného a často mu v legraci prorokoval, že jednou, až tu nebude, zaujme jeho místo. Marek o Ivaně složil píseň Ta pravá, která byla jedním z posledních Karlových hitů.

     

  • 3.

    Štefan Margita

    Duet se zesnulou Hankou Zagorovou (†75) zpívající z obřích obrazovek byl jedním z nejdojemnějších okamžiků každého koncertu. K slzám dojal kdekoho, vdovce Štefana Margitu nevyjímaje. „Milý Marku, jsou věci, na které člověk nikdy nezapomene, a mezi ně určitě patří tvůj včerejší koncert v Edenu! Jaká to nádhera! Obrovská gratulace, protože 3x takhle úžasně odzpívat koncert? Dobře vím, že to není jen tak, a máš můj obdiv!“ složil maestro světové opery Slavíkovi velkou poklonu. „Věřím, že Hanka si Tvůj koncert užila stejně jako já! Děkuju za zážitek a pozvání. Štefan,“ stálo v jeho vzkazu, v němž neopomněl ocenit i bubenické číslo syna Marka (12). „Ten se rozhodně už neztratí!“ věští.

  • 4.

    Patricie Pagáčová

    Jedním z největších Ztraceného hitů je píseň Naše cesty a v klipu k ní právě Patricie Pagáčová hraje. Také proto  nevynechá jediný Markův koncert. „Pro malou máme hlídání, a tak se hodláme dnes večer pořádně pobavit,“ svěříia se Blesku Patricie, která dorazila i s manželem.

  • 5.

    Jaromír Jágr

    Tak úzké přátelské spojení Jaromíra Jágra a Marka Ztraceného by čekal jen málokdo. Ale vzhledem k tomu, že je Marek velkým hokejovým fanouškem, hlavně plzeňských Indiánů, a v hokejové šatně zase často znějí jeho písně, není divu, že Jágr dostal osobní pozvání. „Gratuluji, Marku,“ napsal pak na sociální síť nadšený hokejový bůh.

  • 6.

    Kamila Nývltová a Eva Čížkovská

     

    O tom, že je Marek Ztracený idolem pro mnohé dívky a ženy, jistě není pochyb. Kamila Nývltová spolu s Evou Čížkovskou proto právě na jeho koncertě uspořádaly rozlučku se svobodou, a jak je na fotkách vidět, holky si to parádně užily.

     

  • 7.

    Vlasta Korec

    Už je tomu pár let, co oblíbený moderátor Vlasta Korec (50) oznámil rozvod s bývalou manželkou Magdalenou. Od té doby nebyla po jeho boku vidět na oficiální akci žádná žena. Až do této soboty, kdy vyvedl neznámou krásku. Že by nový vážný vztah?

    Video
    Video se připravuje ...

    Marek Ztracený se tajně oženil! Propálil to před fanoušky na koncertě. David Turek

    Fotogalerie
    51 fotografií

     

     

     

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

DD22: Článek nečtu, ale v nadpisu vidím, že Štefíček tam opět vytahoval Zagorku. Trapák, ať už s ní jde do p....e!!! a pro Ztracenýho škoda písmenek.

(26. 06. 2023 11:42)

raron: ...noo jestliže tam byl i Vlasta Korec, pak je vše v pořádku

(23. 06. 2023 12:34)

ELLA Průšová: Já furt říkám, že jsme se už museli scvoknout všichni, Ztracený nemá vůbec hlas, na to aby zpíval, text je také o ničem....
A Janda, to je mrcha obrovských rozměrů, zakazoval kolegům zpěvákům zpívat a donášel na ně! To je takovej starej křivák! Až tu budou ***ři, poleze do pihele jim!! , špína chlap!

(20. 06. 2023 22:24)

Jiří Hradec: K vazbě Ztracený - Janda:
Kdy napraví lhář, podvodník a zloděj Petr Janda svou kriminální činnost v čele OSA?
Ptá se Jiří Hradec, www.jirihradec.cz.

(20. 06. 2023 18:48)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy