Během letu na Kanárské ostrovy si dvojnásobný Zlatý slavík odložil na palubě svůj laptop mezi sedačky tak nešikovně, že ho tam při vystupování nechal!

Jsem ztracenej

„To by ještě nebylo takové drama, bez počítače se v zásadě dá docela žít. Ale já v něm měl všechny texty za půl roku! A jsem z toho úplně šílenej a probíhá velká akce,“ zoufá si Marek ve videu na svém instagramovém účtu. „Je to oficiální, jsem ztracenej...“ vtipkoval muzikant, aby situaci odlehčil. Dokonce vyzval případné další pasažéry letecké společnosti, ať se mu ozvou a pokud jeho ztracený MacBook naleznou a vrátí, štědře se jim odmění. „Jinak moje práce za půl roku přišla vniveč...“

Ve videu chodí ve svém novém apartmánu na Tenerife dokola jako lev v kleci a v rozrušení dává celému světu nahlédnout do útrob svého utajovaného milionového sídla.

Z jídelny do bazénu

Krásně je vidět třeba jídelna, kde jsou extravagantní světla či stůl z masivu s doplňky, jako je velká stříbrná mušle. Dokonalost doplňuje osm polstrovaných šedých židlí. Na stěně visí velký abstraktní obraz, v rohu místnosti má čestné místo bílý klavír a za ním velká palma. Z jídelny je vidět i venkovní bazén.

Takovou »slavičí voliéru« neměl ani 42násobný Zlatý slavík Karel Gott (†80). Cena nemovitosti v této oblasti se pohybuje kolem šesti milionů.

Jako z katalogu

Ztracený má celý interiér laděný do světlých tónů, až na černobílou kuchyň. Tu odděluje od obytné části černý bar se čtyřmi dřevěnými židlemi. A na rozhraní je do stěny vsazen stojan na vína. Nad dřezem je okno, které prosvětlí celý tmavý prostor.

Našel se nad Egyptem

V průběhu včerejšího dne přišla Ztracenému zpráva od fanynky, která zřejmě pracuje pro leteckou společnost, že její kolegové počítač našli v letadle v Egyptě! „Říkala jsem si, že by to byl zázrak... A ty se prostě dějí a já mám velkou radost,“ vzkázala Markovi. „Na světě je ještě spousta dobrých lidí a já mám z p*dele kliku!“ dodal Ztracený a samozřejmě dobrodince, kteří mu pomohli, pozval na koncert do Edenu, kam prý navíc marně sháněli lístky...

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený bude obhajovat Slavíka: Jsem nervózní, ale život na tom nestojí David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
71 fotografií