Již delší dobu se zpěvák angažoval ve sbírce na malého Adámka (2), který se narodil s vrozenou vývojovou vadou zvanou jednostranná artrézie zvukovodu. Adámkovo levé ouško je menší oproti zdravému a nemá zvukovod. 

Bohužel v České republice nebyl žádný odborník, který by mohl tuto delikátní operaci provést. Maminka malého Adámka se tedy obrátila na pomoc veřejnosti přes sbírku Donio a s pomocí laskavých lidí a tvrdohlavé propagace Marka Ztraceného, se jim podařilo vybrat částku, aby se operace uskutečnila. Podařilo se získat neuvěřitelných  2 205 850 Kč.

Zpěvákovi dnes přišla SMS od Adámkovy maminky, která by dojala snad každého.

Marek Ztracený pomohl malému Adámkovi
Autor: Instagram

Marek Ztracený to pohnutě okomentoval: "Tohle mi teď napsala Adámkova maminka a hezčí esemsku jsem snad ještě nedostal! Dokázali jsme to ! ❤️ Až z toho mám slzy na krajíčku! Bylo nás přes 3500 dárců, kteří dali dohromady 2 200 000 Kč. 3500 lidí je třeba, jako jedno celé město. Nebo třeba dvě Železné Rudy. Ne prostě ne. Ještě to na tom světě není tak ztracený 😉❤️ Adámku, tak hodně štěstí a pošli z té Ameriky čumkartu ! 😉"

Mezi nadšenými sledujícími byl i strýc samotného Adámka, který zpěvákovi od srdce poděkoval. "Jako strejda Adámka jsem neskutečně šťastný, že se nám to všechno povedlo! Bez vás, Marku, bychom to nedali! Moc vám děkuji za naději! Jste frajer!"

Všichni teď můžeme jen doufat, že operace se doopravdy zdaří a malý chlapeček bude co nejdříve doma.

Video
Video se připravuje ...

Opět zlatý Marek Ztracený: Jaké měl pocit po obhájení Slavíka? 

Fotogalerie
44 fotografií