Že si zpěvák Marek Ztracený umí udělat legraci sám, z vlastního neštěstí dokázal v Ostravě! Tam před fanoušky předstoupil v havířské helmě. „Tento nápad jsem dostal už v nemocnici. Navíc pro Ostravu se to nabízelo. Ostravští horníci ji nosili do dolů a tak to snad pobavilo lidi v aréně,“ doufá Ztracený, kterého za vtípek odměnili Ostraváci bouřlivým potleskem! 

„Bylo to ještě lepší, než jsme si vysnili. Radost střídalo dojetí, husí kůži střídala euforie. Nechtělo se mi odejít,“ zhodnotil poslední koncert halové Tour Restart sám Marek.

„To že jsme to zvládli a nezavřeli nás, že i ten poslední koncert vyšel a už se nemusíme bát, že někoho zklameme, to je skvělé,“ dojatě říká zpěvák, který jako poděkování rozdal na celé turné 20 tisíc vstupenek lidem z první linie, kteří během pandemie bojovali naše životy. 

„Čekal jsem, že na konci padnu vysílením, ale opak je pravdou. Ta energie, kterou mi fanoušci dali mě natolik nabila, že žádná pauza nebude,“ svěřil Marek, který má i jasno co teď bude dělat.

„Přijedu domů, začnu skládat nové songy a plánovat koncerty. Ale předtím pomiluji svoji milou a se synem si půjdu zahrát hokej,“ slibuje Marek, který je žhavým adeptem na Českého slavíka. Žádný jiný český umělec neprodal totiž 150 tisíc vstupenek za letošní rok.

VIDEO: Marek Ztracený: Otevřený rozhovor o milionovém domě, prodělaném covidu a svatbě! 

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený: Otevřený rozhovor o milionovém domě, prodělaném covidu a svatbě! Markéta Reinischová

Fotogalerie
40 fotografií