Zármutek se opět dostal do popředí zpěvákova emocionálního spektra. Ztracený se kvůli koronavirové pandemii a přísným restrikcím, znemožňujícím mu přenést svůj talent do vyprodaných arén napříč Českou republikou, cítí… inu, ztraceně.

„Dnes mělo v Brně začít naše vyprodané turné po největších hokejových halách. Měli jsme být s vámi a všichni na dvě hodiny hodit starosti za hlavu! Bavit vás a bavit se… Bohužel…“ posteskl si autor hitu Vlastní svět na instagramu u příspěvku s trojicí fotek z koncertní síně a popsal fanouškům, jak by vypadal ten den, kdyby svět nesužovala zrádná pandemie.

Video: Marek Ztracený nazpíval song k filmu Gump – pes, který naučil lidi žít

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený nazpíval song k filmu Gump – pes, který naučil lidi žít. Bioscop

„Kdyby byl svět v pořádku, šel bych v tuhle chvíli ze šatny za vámi na pódium, natěšený, plný zdravé nervozity a štěstí. Byl by to jeden z těch okamžiků, na který bych nejspíš nikdy nezapomněl. Koukal bych pyšně na kapelu, jak jde přede mnou směrem k pódiu, a sledoval, jak to prožívají. To dělám tajně vždycky... Stáli bychom za pódiem a pomalu by končilo intro... 15 000 lidí by bouřilo a někdo by zařval - nejspíš já – ‚tak jdeme na to a užijte si to‘!“ líčil Marek.

Zpěvák na závěr dodal, že onen splín, který většinu času cítí, vyvažuje naděje. Jednou tato situace pomine a on znovu stane před vyprodanou halou a ve zdravé nervozitě pobídne své dav, aby si koncert pořádně užil. Procítěný příspěvek plný žalu i optimistických vyhlídek do budoucnosti čtenáře dojal a zpěváka v jeho představách podpořili. „Jak se snažím stále rozdávat dobrou náladu a ‚nakopávat‘ energií, tak teď jste mi to vrátili i s úroky!“ poděkoval jim.

VIDEO: Svatba odložena na neurčito! Marek Ztracený promluvil o veselce s krásnou Marcelou

Video
Video se připravuje ...

Svatba odložena na neurčito! Marek Ztracený promluvil o veselce s krásnou Marcelou. Markéta Reinischová,

Fotogalerie
73 fotografií