Dominika Gottová (47) je strachy bez sebe! „Maminka měla velké horečky. Starají se o ni doma pečovatelky. Jestli mi odejde, tak to nezvládnu! Byla bych úplně sama, bez mateřské lásky,“ zoufá si Dominika, která denně mamince volá. Zdravotnický personál ji předává k telefonu, aby s dcerou mohla mluvit.

Video
Video se připravuje ...

Vánoce Dominiky Gottové: Velké otazníky nad maminkou! A o neromantických dárcích od táty Luboš Procházka

Čekala na vakcínu

„Mámu očkovali jen jednou, pak mělo přijít druhé očkování, ale kvůli nedostatku vakcíny na něj musela čekat a takhle to dopadlo!“ plakala Dominika do telefonu. „Modlím se, ač na Boha nevěřím, ať to přežije!“ prohlásila Gottová, která má sama v posledních týdnech zdravotní problémy kvůli vysokému krevnímu tlaku. „Není to tak dlouho, co odešel tatínek. Maminka musí žít, prosím!“ dodala nejstarší Slavíkova dcera.

Dominika: Ode mě to nemá!

Gottová si je takřka stoprocentně jistá, že ona není tou, která maminku nakazila. „Ještě před pár dny u mě byla a já jsem měla test negativní. Dělali mi ho v nemocnici kvůli velkému kašli,“ zapřísahala se Dominika.

VIDEO: Dcera Gotta hvězdou instagramu díky jedné fotce! A Kuklová varuje. Testy na rakovinu selhaly

Video
Video se připravuje ...

Dcera Gotta hvězdou instagramu díky jedné fotce! A Kuklová varuje. Testy na rakovinu selhaly Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií