Několikeré stěhování, nejistý rozvod s manželem Timem Tolkkim (54), finanční potíže nebo pokus o sebevraždu. Dominka Gottová si v posledním půlroce prožila existenční peklo. Jedinou životní jistotou je pro dceru zesnulého Slavíka Karla Gotta (†80) její drahá maminka, bývalá tanečnice Antonie Zacpalová (85). Společné chvíle zaplňují dámy hlubokými rozmluvami o vztazích i důvěře.

VIDEO: Dojemný dárek od Ivany Gottové fanouškům Karla (†80): Zveřejnila soukromé video!

Video
Video se připravuje ...

Dojemný dárek od Ivany Gottové fanouškům Karla (†80): Zveřejnila soukromé video! Facebook Karel Gott

„Včerejší den s maminkou byl moc hezký. Vedly jsme dlouhý rozhovor o životě a o tom, jak někteří lidé, včetně mě, dělají chyby, činí špatná rozhodnutí, dostanou se občas do potíží a tak dále… Co je ale důležité, že mi moje maminka řekla: ‚Vždy tě budu milovat jako svou dceru bez ohledu na to, zda jsi něco udělala správně, nebo špatně. Nikdo není dokonalý‘,“ citovala Gottová ve facebookovém příspěvku matčina laskavá slova.

„Také konečně vidím, kdo jsou mí opravdoví přátelé. Ti, co při vyskytnutí problémů zůstanou při vás za jakýchkoliv podmínek. Za to jsem vděčná své mamince a mým přátelům,“ doplnila rozněžněná Dominika ke společné fotografii s maminkou Antonií, které k brzké večeři přichystala thajskou kuchyni.

Video: Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
73 fotografií