Dominika sice ve Finsku obnovila vztah s manželem Timem Tolkkim (54) a chtěla se vrátit do Česka, aby zde vyřešila vše potřebné, podle svých slov se však pokusila v minulých dnech ukončit svůj život! Zatím není jasné, zda se jednalo jen o demonstrativní pokus, nebo nejstarší dcera Karla Gotta (†80) chtěla skutečně zemřít.

V každém případě je právě ale její podlomená psychika důvodem, proč v úterý nestihla letadlo do Prahy, kde má zatím stále pronajatý byt a externí pracovní závazky, z nichž má výdělky, ačkoliv o hlavní pracovní poměr v lahůdkách již přišla. Dominika má přitom v Česku také maminku a spoustu přátel.

Jenže srdce ji táhlo do Finska, kde zřejmě prožívá náročné chvíle. Právě v úterý měl prý skončit její pobyt na hotelu, který celou dobu platil její manžel Timo. „Nemá už peníze a teď je to všechno na mně. Musím nám nějak pomoci, než případně dostaneme státní byt. Požádala jsem o pomoc českou ambasádu,“ uvedla pro Aha! Gottová ve středu.

A skutečně je to tak – konzulát v Helsinkách zřejmě o situaci ví. „Paní Gottovou se mi dnes podařilo telefonicky kontaktovat, dotázal jsem se na její situaci a nabídl jí pomoc v rámci našich kompetencí. Vzhledem k přísným pravidlům týkajícím se ochrany osobních údajů vás nemohu informovat podrobněji,“ napsal deníku Aha! konzul Martin Skládal.

VIDEO: Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou David Turek, Lukáš Červený

Blondýnka, která měla v minulosti velké problémy s alkoholem, teď tvrdí, že už platí jiný hotel, v němž je ubytovaná spolu s Timem. Ovšem když jí novináři volali, Tima k telefonu nezavolala, ačkoliv dřív s tím problém neměla. Vymlouvala se na to, že je zrovna ve městě. „Neustále spím, nejsem na tom dobře,“ tvrdila o sobě.

Pokud ale chtěla spáchat sebevraždu, je možné, že je ve skutečnosti v nemocnici a zotavuje se tam. Možná proto také musela zasáhnout ambasáda? Nabízí se také otázka, kde je vlastně Tolkki a proč manželce nepomůže? Každopádně úřady by měly údajně jejich žádost o státní bydlení projednat již v pátek. Zúčastní se Gottová osobně?

Pokud máte psychické potíže, či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

VIDEO: Dominika Gottová otevřeně v Blesku: Vím, že jsem tátu zklamala!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Dominika Gottová otevřeně v Blesku: Vím, že jsem tátu zklamala! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
78 fotografií