Koncerty Marka Ztraceného jsou očividně nevyzpytatelné. Předloni v o2 areně požádal svoji dlouholetou partnerku Marcelu o ruku a teď předvedl v Pardubicích číslo hodné hollywoodského kaskadéra. Bohužel ale neplánovaně a s ošklivým poraněním.

Zpěvák se během koncertu v rámci Restart Tour rozjel natolik, že nedával pozor, kde je okraj pódia, šlápl vedle a během vteřiny se skácel k zemi do davu fanoušků. Během dlouhých vteřin, kdy nikdo netušil, jestli se Markovi něco stalo, ležel na zemi, avšak nakonec se zvedl a s krvavou ránou za uchem koncert dohrál. „Neuměl jsem si představit, že bych po pěti minutách zrušil koncert a zklamal 10 000 lidi v hale,“ řekl Blesku zpěvák, kterému po koncertě v sanitce ránu zašili a v nemocnici pak konstatovali otřes mozku. „Odpočinul jsem si noc v nemocnici, kde se o mě skvěle postarali a teď mužů zase vyrazit do světa.“

Z nemocnice se ozval i fanouškům. „Všechno je dobrý! Připravoval jsem si toto speciální číslo dlouho a snad se vám líbilo! Na začátku našich koncertů často říkám, že máme jediný plán a předsevzetí - skvěle vás pobavit a to i kdybychom se u toho měli stavět na hlavu. Dnes to bylo doslova,“ ozval se s humorem z nemocnice, kam byl hned po koncertě převezen. „Od teď budu hrát koncerty v takové té zorbingové kouli,“ vtipkoval u záběrů, kde je jasně vidět jeho nešťastný pád. Pohled je to opravdu děsivý! 

VIDEO: Marek Ztracený spadl po hlavě z pódia!

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený spadl při koncertě z podia Blesk

Fotogalerie
47 fotografií