Ach jo… Koupím pud sebezáchovy. Značka spěchá,“ napsal zpěvák ke snímku se synem, který je pořízený u nemocničního lůžka, na kterém chlapec leží. Už od pohledu je jasné, že Marek mladší si pořádně natloukl, má totiž zalepenou bradu a ruku v sádře.

„Už jsem si říkal, jestli pojedem tentokrát na dovolenou bez sádry nebo nějakého šití. Nepojedeme! Ale má to i své výhody… budeme mít přednost do letadla. Jen nám asi bude trochu pípat na kontrole, protože tam má i dráty,“ posteskl si Marek Ztracený, který je ale rád, že alespoň své zranění bere synek statečně.

„Je to malej hrdina a už vtipkuje se sestřičkami a radí jim, co a jak mají dělat,“ dodal s tím, že tuto vlastnost má zřejmě po mamince. „Taky už má zhruba spočítáno, kolik bude tentokrát zhruba pojistka a co si za ni koupí. Celkově je v dobrém rozpoložení a už vypráví, jaký skoky na kole bude zkoušet, až mu to sundají,“ zakončil Ztracený a přidal i poděkování klatovské nemocnici, kde se o jeho syna starají.

Ostatně není to poprvé, co si malý Marek přivodil úraz, ale vzhledem k jeho zálibám a koníčkům se není co divit, že se občas nějaká nehoda přihodí. „Jezdí na čtyřkolce a motorce (za což mě maminka mimochodem nesnáší), na kole, koloběžce, lyžuje, hraje hokej, neustále zkouší jakýsi parkur… ,“ prozradil Ztracený už dříve, v čem si jeho syn libuje.

Jak si aktuální úraz přivodil, ale neprozradil.

Video
Video se připravuje ...

Absolutní slavík Marek Ztracený: Jsem pyšný a vděčný! Co mu řekli kolegové? Markéta Reinischová

Fotogalerie
30 fotografií