Karel Gott již není mezi námi, a tak jeho trůn nejpopulárnějšího českého zpěváka obsadil Marek Ztracený. Stal se i Absolutním slavíkem a získal i dílčí trofej za song roku.

„Byl bych rád důstojným pokračovatelem, ale nevím, co se ode mě čeká. Budu asi dál trochu praštěným klukem ze Šumavy,“ nechal se slyšet Marek. „Český slavík je Ztracený. Ale v mém srdci je jediný Slavík, a tak bych tuhle cenu chtěl poslat tam nahoru Karlu Gottovi,“ zvedal Marek trofej k nebesům.

Strach z kocoviny

Životní triumf měl v plánu řádně slavit, jenže vše dopadlo jinak. Ze třídenního mejdanu, který slíbil do kamer, byl nakonec jen tříhodinový. Svůj nejbližší tým pozval do zamluveného salonku ve vyhlášeném pražském baru na Kozím plácku, ale už ve tři ráno si volal řidiče a jako »slušný chlapec« mizel na kutě.

„Dolehlo to na mě a potřeboval jsem vše vstřebat. Připil jsem si s nejbližšími, objal je a pak šťastný vyrazil spát. Nechtěl jsem si ten krásný pocit zkazit kocovinou,“ vysvětlil Nedělnímu Blesku. „Vůbec to ale neznamená, že tu oslavu ještě nedoženeme! Pár záchvěvů jistě ještě přijde. Chci to hlavně oslavit s fanouškama, díky kterým jsem ceny získal,“ doplnil Ztracený.

Video
Video se připravuje ...

Vítěz Slavíka Marek Ztracený: Že jsem nový Gott? To není potřeba! Markéta Reinischová, David Turek

Fotogalerie
44 fotografií