Apartmány, které mu mají nově říkat pane, jsou podle informací Blesku v letovisku Costa Adeje, v oblasti Playa de las Américas. Server Expres.cz dokonce uvádí, že jich má být rovnou pět!

Na přímou otázku dal ovšem Marek Blesku poněkud vyhýbavou odpověď: „I kdyby to tak bylo, nejsem zastánce veřejného vychloubání. Aniž bych chtěl být nesdílný, tak nějak nepovažuji za sympatické, když někdo vypráví, kde, co a za kolik koupil – a to jak u veřejně známých lidí, tak i u stolu v restauraci,“ řekl zpěvák.

Faktem je, že na Tenerife vyrazil hned po Vánocích se svou snoubenkou Marcelou (37) a jejich synem Markem (11), aby tam oslavil příchod nového roku. Na instagramu bez bližšího popisu sdílel několik snímků z luxusní terasy se skleněným zábradlím a dechberoucím výhledem na město a moře. Zda jde už o jejich nový druhý domov, anebo hotel, ale není zřejmé...

„Skoro soused na Šumavě a koukám, že i tady,“ napsal k jedné ze Ztraceného fotek David, v Costa Adeje usedlý Čech ze šumavských Prášil. 

Delší pobyty v zahraničí zatím Marek Ztracený v plánu nemá, i když koncem loňského roku ohlásil, že plánované velké červnové koncerty budou na několik let poslední. „Tenerife je krásné, ale pro mě platí: Všude dobře, doma nejlíp. A na Šumavě dvojnásob!“ přiznal Blesku rodák z Klatovska.

Právě tam nedávno dokončil luxusní dům s bazénem. „Nezapomněli jsme na velkou terasu pro grilování s přáteli a taky druhou malou terasu pro sledování západu slunce nad Jezerní horou se sklenkou vína v ruce,“ líčil nadšeně své bydlení uprostřed panenské přírody.

„To, že nebudu po čtrnácti letech chvíli stát na pódiu, vůbec neznamená, že bych přestal pracovat. Akorát poslední léta znám jen cestování, volant, dálnice a hotely. To rád alespoň na chvíli vyměním za sezení u piana a tvoření nové muziky,“ vysvětlil Marek.

„A v soukromém životě mám taky co vynahrazovat,“ dodal muzikant, který se teď chce konečně více věnovat své snoubence a synovi. 

Minimálně na 6 milionů obvykle vyjde apartmán na Tenerife se dvěma ložnicemi a koupelnami.

Dovolenkový ráj

Do nemovitostí na španělském Tenerife investuje řada celebrit, a to nejen proto, že je tam bydlení podstatně levnější než třeba v Praze. Čechy láká i teplo, bezpečno a necelých pět hodin letu do cílové destinace.

Své apartmány na »ostrově věčného jara« tam mají třeba herečka Alice Bendová (49), podnikatelka Šárka Grossová (53) či zpěvák Michal David (62), který na ostrově vlastní dokonce dva byty a většině z nich  zprostředkoval koupi Vlasta Hájek s manželkou moderátorkou Zuzanou Belehorcovou, kteří tam žijí a provozují realitní kancelář. 

Na ostrově navíc operuje ve službách tamních realitních kanceláří hned několik českých agentů a agentek.

Video
Video se připravuje ...

Opět zlatý Marek Ztracený: Jaké měl pocit po obhájení Slavíka? 

Fotogalerie
55 fotografií