Poté, co víc než 32 tisíc lístků na jeho rozlučkový koncert – Ztracený si po Edenu naplánoval několikaletou kariérní přestávku – zmizelo během rekordních 54 minut, přidal Marek k třetí červnové sobotě ještě nedělní druhý termín. S malou dušičkou, zda vůbec bude schopen arénu naplnit.

Mela, jaká se strhla v pondělí po 19. hodině, zbořila nejen jeho očekávání, ale i vstupenkový portál. Zájemcům o lístky systém ukazoval, že je před nimi ve frontě přes 20 tisíc lidí! Se započtením technického výpadku nebylo po dvou hodinách zase co prodávat...

Nechal hlasovat!

A hned na něj začala tlačit armáda zklamaných – my chceme jít taky! Dal tedy hlasovat – má být tedy ještě třetí koncert?! Výsledek byl výmluvný. „Přestože jsme registrovali několik názorů, že třetí koncert byste nedělali, tak mnohonásobně převládalo nadšení a odpověď, že s tím nemáte problém. Rozhodli jste vy! Přidáváme třetí a definitivně poslední termín!“ zrekapituloval pořád ohromený Slavík. „Až se tyto vstupenky prodají, tak uzavřeme brány a posádka na palubě směr Eden bude kompletní,“ sdělil svým věrným.

Slíbil kompenzace

Třetí datum předřadí na pátek 16. června 2023, stane se tedy prvním z rozlučkového »minu-turné«, které si tak s ním užije víc než 100 tisíc fanoušků! „Od majitelů vstupenek bylo moc hezké, s jakým nadhledem k tomu přistoupili. Věřte nám, že je složité se zavděčit všem, a že jsme opravdu nepočítali s tím, že by se dva stadiony vyprodaly za tři hodiny. Váš koncert bude úplně stejný, vlastně spíš lepší! Slibujeme, že v sobotu a i v neděli zahrajeme písničku navíc, a že to celé bude ku prospěchu věci. Moc si toho vážíme,“ poděkoval Marek lidem.

Další už přidávat nelze!

Vstupenky na poslední přidaný termín (16. 6. 2023) se začnou prodávat už dnes v 19:00 h! A jak sám zpěvák zdůraznil, jedná se o definitivně poslední možnost, další termíny už mu provozní možnosti Fortuna Arény, kde jsou doma zejména fotbalisté Slavie a příležitostně taky národní tým, neumožňují. Na jeho plánu, že to bude na několik příštích let jeho poslední vystoupení na pódiu, ani enormní zájem o lístky, nic nezměnil.

Začínal s 12 diváky!

Ztracený se v nejžádanějšího zpěváka Česka vypracoval mravenčí prací úplně od píky. „Fakt jsem začínal na pódiích, pod nimiž stálo dvanáct lidí, z nichž devět bylo z mé rodiny,“ směje se, když si vybaví své začátky. Dnes už má na kontě čtyři vyprodané O2 areny a dvě veleúspěšné letní šňůry. A teď dvakrát během tří hodin vyprodal největší fotbalový stadion Česka! „Není to o mém egu, že bych chtěl větší a větší akce, ale o tom, že bych rád fanouškům, rodině a kamarádům nabídl něco zajímavého, něco o čem budou pak ještě dlouho mluvit. A to po koncertu v kulturáku nebudou...“ vysvětlil.

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený bude obhajovat Slavíka: Jsem nervózní, ale život na tom nestojí David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
46 fotografií