Tereza Kačerová na Burning Mana vyrazila již poněkolikáté a přípravu proto rozhodně nepodcenila. I tak ale festival probíhal v polních podmínkách. „Měli jsme plynový vařič, tak trochu jsme měli nádobí, měli jsme vodu a tak trochu jsme měli kbelík, ve kterém jsme mohli nádobí umýt... Reálně jsme ale maximálně tak nějak opláchli nádobí, takže všechno chutnalo jako to, co jsme měli předtím,“ popsala své zkušenosti na Instagramu. Káva proto chutnala jako nádivka a šťouchané brambory zase jako káva s nádivkou dohromady... 

Na drobné nepohodlí je ale modelka zvyklá. Se svým synem Lukou (7), kterého má s americkým hercem a modelem Trentem Garrettem (38), cestuje po celém světě a ne vždy se ubytují zrovna v nejluxusnějších podmínkách. 

»Tradiční« sexy kostýmy

Festival Burning Man se pravidelně koná uprostřed nevadské pouště Black Rock Desert. Každý návštěvník si vodu i veškeré zásoby musí zajistit sám. Součástí festivalu jsou nezřídka velmi provokativní kostýmy, v jakých by za běžných okolností na ulici vyšel jen málokdo.

Pozadu nezůstala ani sama Kačerová – na fotkách, které sdílela se svými skoro 16 tisíci sledujícími, je k vidění například v asymetrickém upnutém trikotu s leopardím potiskem, v kompletu podprsenky a kalhotek stylizovaných jako zbroj nebo v kožených popruzích na nahém těle a s červenými srdíčky přes bradavky. 

Kačerová byla poslední přítelkyní světově úspěšného DJ Aviciiho (†28), jenž v roce 2018 spáchal v hotelovém pokoji v Ománu sebevraždu. Vztah propálila až po jeho smrti a přitáhla tak k sobě značnou pozornost. 

Video
Video se připravuje ...

Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě! Blesk TV

Fotogalerie
127 fotografií