Hana Gregorová se po delší době objevila ve společnosti se svým zajíčkem Ondřejem. Dlouho ho nikam nevzala, a tak se začalo spekulovat, zda se zase nerozešli. Opak je ale pravdou. Mezi milenci to stále jiskří. Do multikina přišli ruku v ruce a Koptík svou Haničku neustále objímal a držel kolem pasu. Gregorová si v nové komedii režiséra Artura Kaisera zahrála, proto není divu, že si svou „hvězdu“ na stříbrném plátně nechtěl Koptík nechat ujít.

Pochopitelně nemohl chybět ani hlavní hrdina filmu Jan Přeučil, kterého doprovodila věčně usměvavá manželka Eva Hrušková. I další protagonista Tomáš Matonoha měl v kinosále své publikum. S nadšením jeho výkon přišly sledovat manželka Lucie Benešová (ta mj. ve filmu hraje také), její maminka a jejich dcery, vlastní Laura a osvojená Sára.

Na premiéru se slavnostně vyfikla do rudých šatů s korzetem a vysokým rozparkem herečka Bára Mottlová a byla jako vždy velmi sexy. Nechyběl ani syn Evy Hruškové Zdeněk Rohlíček, který si také zahrál, s manželkou Libuší (dříve Vojtková a Hůlková), ale přišel se podívat třeba také do posledního kousku potetovaný výtvarník a bývalý kandidát na prezidenta Vladimír Franz s partnerkou.

 

Fotogalerie
39 fotografií