Titulní píseň se natáčela v zimovišti Cirkusu Berousek, kousek od prostoru, kde si vychutnával pohodičku bílý tygr a další divoká zvířata.

Utajené šelmy

Klip měl na starost režisér filmu Artur Kaiser (47), který pochází ze staré cirkusové rodiny, takže téma snímku je mu velmi blízké. „Museli jsme být opatrní s hlasitostí muziky i při přestavbách kamer a světel. Každopádně kluci z kapely si to moc užili a byli rádi, že se natáčelo v tomto atraktivním prostředí,“ řekl režisér s tím, že muzikantům o tygrech řekl, až když byl klip natočen.

Splněný sen

Kapelu si Kaiser vybral i z toho důvodu, že je velkým kamarádem frontmana Tomáše Poláka (54), který si natočením hudby pro film splnil velký sen. „Za tuhle příležitost jsme moc vděční, vlastně už od dětství jsme si přáli jednou složit filmovou hudbu,“ prozradil Tomáš s nadšením. „Takovou práci jsme dělali poprvé, a i když jsme se museli hodně učit, bylo to super. Diváci se tak mohou těšit na motivy našich písní, které se budou prolínat celým filmem,“ dodal na závěr zpěvák oblíbené kapely.

Rodinná sága

Do filmu se režisérovi povedlo oslovit zajímavý tým herců. Můžeme se těšit například na Radima Fialu (51) s Petrem Batěkem (50) v rolích dvou bratrů, akrobatů, na jejichž příběhu je snímek založen. Celému cirkusu velí principál v podání Jana Přeučila (85). Pánové nebudou ochuzeni ani o krásnou Báru Mottlovou (36) a roli si střihne i Oldřich Kaiser(67). Všechna nebezpečná a náročná vystoupení v rámci natáčení byla točena naživo, bez triků a v reálném světě i čase a ve vysoce profesionálním provedení. Cirkusová čísla budou součástí příběhu rodinné ságy, kde samozřejmě nebudou chybět vtipné situace, láska i smrt...

Fotogalerie
9 fotografií