Pro nedočkavce již na sociálních sítích vznikl oficiální instagramový účet nové reality show s názvem Agáta Jaromíra Soukupa, která vzniká jak jinak než pod hlavičkou Soukupovy TV Barrandov. 

Na profilu se podnikavá dvojice podělila o první detaily – studiový byt, který budou společně obývat a kde bude reality show vznikat. „Bude to o nás, bez filtru,“ slibuje Agáta.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová David Turek, Elmer Carvalho

Fotky jsou sice rozmazané, aby vyvolaly co nejvíce napětí, něco z nich ale přece jen vyčíst lze: součástí hnízdečka lásky bude obývák s meruňkovými stěnami, šedým kovovým lustrem, dvěma bílými gauči s vínovými polštářky, vínovým kobercem na zemi, jednoduchým dřevěným konferenčním stolkem a okrasnou kovovou lampou s kruhovým stínidlem. 

Studiová kuchyň zjevně obsahuje černou retro lednici, bílý ostrůvek se dvěma nesourodými barovými stoličkami a červený kobereček. Stěny pokrývají přiznané cihly a podlahu tvoří zřejmě světlá plovoučka imitující dřevo. 

Na poslední ze tří fotek je pak vidět kout, který by se snad mohl nacházet v obýváku... Je v něm boxovací pytel, červený polštář na sezení, pokojová květina v proutěném koši, jednoduchý regál, černobílý koberec a bílá jídelní židle. „Vše bude ready na 5. září,“ slibuje Hanychová

Video
Video se připravuje ...

Agáta se pochlubila, jak Jaromír vaří. Instagram

Fotogalerie
151 fotografií