„Mám jenom dobrý zprávy,“ zpívá zpěvák Tomáš Polák v jedné z mnoha populárních písní skupiny O5 a Radeček, a jak se zdá, je to leitmotivem i jeho vlastního života. Dlouhá koronavirová pandemie, která omezuje kulturní život, totiž přeje lásce, a tak se v pátek 23. dubna, v časných ranních hodinách, stal tento známý muzikant dvojnásobným otcem! Takzvané „koroňátko“ se narodilo ve Fakultní nemocnici Olomouc a na svět mu museli lékaři pomoci císařským řezem.

Polák, který má společně se svou manželkou Magdalénou již jednoho potomka, tříletého synka Matouše, se nyní dočkal dcerky. „Dnes v 9 hodin ráno se narodila Evelína Poláková, 3 kila 60 gramů,“ hlásil do světa hrdý otec, jenž má ode dneška doma páreček, kluka i holku, sen mnoha rodičů. „Obě jsou v pořádku,“ dodal ještě na konto manželky, která jej v tuto chvíli udělala nejšťastnějším na světě.

VIDEO: Kapela O5 a Radeček se nechala přemluvit k dalšímu klipu z úspěšného alba Dobrý zprávy

Video
Video se připravuje ...

Kapela O5 a Radeček se nechala přemluvit k dalšímu klipu z úspěšného alba Dobrý zprávy Brainzone

Krásná novinka se objevila také na oficiálních facebookových stránkách skupiny, která nedávno vydala klip ke skladbě Bra3, což je aktuálně druhá nejhranější domácí skladba na českých rádiích. Kolegové z kapely sdíleli fotografii Poláka s děťátkem v náručí a připojili slova: „Hurá! Evelínka je na světě a i s maminkou jsou v pořádku. Moc gratulujeme Tominovi, že porod statečně zvládl. Poměr samiček a samců mezi kapelovými dětmi je ode dneška 7:3 pro kluky.“

Fotogalerie
20 fotografií