„Hádejte, kam jsem se přestěhovala!“ napsala krásná Tereza Kačerová na instagram a připojila kratičké video, které nenechává nikoho na pochybách. Záběr totiž přejede po historických domech, přes tvář Kačerové… až na siluetu Pražského hradu. Zdá se, že někdejší partnerka slavného DJe Aviciiho, jenž se ve skutečnosti jmenoval Tim Bergling a společně s Kačerovou vychovával jejího syna Luku (3) (alespoň než v roce 2018 spáchal sebevraždu), se přesunula do hlavního města naší republiky!

Opravdu se sem nastálo přesunula a dala sbohem plážím a moři, kde tak ráda ukazovala svou bezchybnou postavičku, anebo je zde jenom dočasně? A bude v Česku odvážná modelka provokovat stejně jako v zahraničí? Tmavooká blondýna je totiž na sociálních sítích známá tím, že slovo „stud“ je pro ni cizí. Nejenom, že sdílí své polonahé, případně docela nahé fotky (s mírnou cenzurou, na intimní místa přidá v mobilní aplikaci obrázek), ale nemá problém ani ukázat svůj neoholený klín v titěrných plavečkách, nebo něco skutečně nechutného: Nudli u nosu.

Není pochyb o tom, že s jejím příletem do České republiky nebude o zábavu nouze! Můžeme se totiž jenom domnívat, zda se skandály milující modelka bude v městě velikém, jehož sláva hvězd se dotýká, svlékat tak veřejně, jako například na dovolené v Kodani. Tam se Kačerová, co se zakoukala do dánské hvězdy, dýdžeje Mortena Breuma (38), vyprsila údajně kvůli jetlegu (pásmové nemoci způsobené cestováním) o půl čtvrté ráno na hotelovém balkonu, holá jako prst…

Fotogalerie
72 fotografií