Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Šeredová řekla ANO podruhé: Srovnání svateb krásné Aleny! Šaty, místo, hosté, peníze…

/
  • Alena Šeredová se podruhé vdala.
    20. června 2023 ● 05:00

    Alena Šeredová (45), česká topmodelka žijící v Itálii, o víkendu podruhé vstoupila do manželství! Poprvé se vdávala doma v Česku, sňatek ale bohužel nevydržel. Přinese jí Sicílie větší štěstí?

     

  • 1.

    4 miliony jen za hotel

    Za jednoho z nejlépe placených brankářů světa, italského „Jardu Jágra fotbalu“ Gigiho Buffona (45) se Šeredová po šestileté známosti provdala v létě roku 2011. Zvolili si tehdy baziliku svatého Petra a Pavla na pražském Vyšehradě.

     

    Ženich dal za veselku zhruba milion českých korun – to se sice může zdát jako pořádně vysoká částka, pro Buffona a Šeredovou šlo ale v podstatě jen o drobné. A miliardář Nasi se rozhodně přes kapsu plácl víc.

     

    Dědic italské automobilky Fiat zaplatil stovce svatebčanů na čtyři noci luxusní hotelový rezort Grande Hotel Baia Verde u moře v sicilské Katánii, kde jedna noc stojí 10 tisíc korun. Jenom za ubytování svatebčanů tak utratil 4 miliony korun.

     

  • 2.

    Speciální místo

    Rozdíl byl i v počtu hostů – zatímco s Nasim si Šeredová sezvala na stovku blízkých, s Buffonem to bylo „jen“ šedesát. Všichni se tehdy sjeli do české metropole. Tentokrát ale Šeredová upřednostnila Sicílii.

     

    „Bereme se na místě, kde jsme ani já, ani Alessandro nikdy nebyli. Chceme, aby to pro nás oba bylo překvapení, jedinečná vzpomínka,“ prozradila, proč už se nechtěla vdávat ve své domovině, pro italský list Oggi

  • 3.

    Nevěsta bez závoje

     

    Poprvé se Šeredová vdávala v jednoduchých bílých šatech bez rukávů a s jemnou korunkou. Ani podruhé nezvolila žádnou okázalou róbu... K oltáři během velmi intimního obřadu dokráčela v jednoduchých bílých letních šatech s nabranými rukávy a vysokým rozparkem. Neměla dokonce ani závoj.

     

    Když se ale připojila k hostům – kteří u obřadu chyběli –, tradiční bílou už odložila a veškeré oslavy abolvovala v krémových šatech s dlouhým rukávem posetých barevnými květy. Střih krásně zdůraznil její plné poprsí, ale přesto působila velmi elegantně. 

  • 4.

    Roztomilá batolata

     

    Některé věci se ovšem nezměnily: zatímco na první svatbě novomanželům dělali společnost jejich dva synové, kterým tehdy byli jen 4 a 2 roky, na té druhé ke klukům přibyla ještě společná dcera Šeredové a Nasiho Vivienne, která v květnu oslavila 3. narozeniny. 

  • 5.

    Galerie

    Na všechny fotky se podívejte do galerie.

    Video
    Video se připravuje ...

    Šeredová si vzala dědice Fiatu: Šaty s rozparkem skoro k pasu a vražedné jehly 

    Fotogalerie
    210 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 7

pisecanda: Fakt nechápu,co na ní pořád vidíte.Normální ženská středního věku,co se znovu vdala.Takových je a nepíše se o tom pořád dokola.V jejím věku mít závojíček se nehodí,šaty jí přidávají na váze a snoubenec vypadá,jak její syn a ne manžel.Ale má prachy,tak to bude OK

(20. 06. 2023 14:23)

paralenka: Ty šaty jsou katastrofa, dělají z ní matrónu! Připomíná Ivanu Christovou po pár letech! Nevhodné nabrané rukávy a výstřih do poloviny poprsí nejsou na bývalé modelce dobrá volba, měla by to vědět. Prostě už to není subtilní dívka, ale žena středního věku. A účes se také nepovedl. Ale OK, ať jim to klapne. Na rozdíl od předchůdce vedle ní movomanžel ale vypadal ušlápnutě .

(20. 06. 2023 12:57)

Elyana : Šaty se mi nelíbí, ale jinak je Šeredová fakt šikovná. Jediná naše miss, která dokázala tu pozici zúročit. Ostatní nic, ani Kuchařová.

(20. 06. 2023 12:08)

ricky:

(20. 06. 2023 11:07)

ricky: S nimi se nemohou běžní lidé rozvnat. Alena chytila příležitost za pačesy. Je borec!

(20. 06. 2023 11:06)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy