„Hlásíme 28 stupňů, voda v bazénu 27 a v oceánu asi 20,“ provokovala Bendová na sítích z Kanárských ostrovů a přihodila i pár fotek z pláže. Mezi krásnými scenériemi ovšem sledující zaujala hlavně jediná: pohled na Bendovou v bikinách z první osoby, který zachycoval její nadupaný dekolt, ploché bříško, barevné kalhotky a dlouhé, štíhlé nohy. 

„Fajn baba a ještě takový tělo! Vražedná kombinace! Škoda že jsem heterosexuální,“ lichotila kamarádce herečka Tereza Brodská (54) a nebyla sama. „Krásná jsi. A krása kolem tebe,“ rozplývala se zase Kateřina Kaira Hrachovcová (48).

Bendová na Kanárech ovšem nezahálí; má hodně práce, protože buduje své apartmány, které pronajímá zájemcům. „Jeden je přímo u pláže a 2 jsou v Los Gigantes, ale v úplně klidné a zelené oblasti. Rozhodně tu neproudí davy turistů,“ popsala. 

I tak nicméně nezapomíná na relax a nádhernou přírodu si s partnerem Michalem Topolem užívají plnými doušky. „Koupeme se každý den. Je to sice opět napůl pracovní dovolená, ale na pláž si najdeme čas vždycky,“ prozradila sexy herečka, která šmrnc neztrácí ani těsně před padesátkou. 

Video
Video se připravuje ...

Apartmán Alice Bendové na Tenerife Instagram

Fotogalerie
64 fotografií