K drsnému incidentu podle amerického webu TMZ došlo 24. června, kdy byla k domu blonďaté herečky přivolána sanitka. Záchranářka Jennifer Hayn-Hiton se snažila Locklear dostat na nosítka, jenže ta se začala divoce bránit a začala ženu zuřivě fyzicky i slovně napadat.

Kopala ji a dokonce ve vzteku řvala, že si přeje, aby děti Jennifer zemřely na AIDS. Jelikož je zdravotnice svobodná matka hned tří ratolestí, samozřejmě se jí to velmi dotklo. Někdejší hvězdu Melrose Place proto dala k soudu.

V dokumentech, které ve čtvrtek podala, uvedla, že utrpěla zranění na nohou a rukou a musela si kvůli tomu vzít neschopenku. To mělo za následek, že dostala při výplatě méně peněz. Proto nyní požaduje nespecifikovanou částku, která by měla pokrýt účty za léčbu, nahradit ušlý zisk a zohlednit i její bolest a utrpení.

Heather byla mezitím obviněna z ublížení na zdraví a kladení odporu při výkonu spravedlnosti. Po propuštění z vězení byla hospitalizována na 24 hodin kvůli očividnému předávkování drogami a od té doby je na psychiatrii kvůli odvykačce.

„Naše klientka i její děti tím utrpěly velkou ztrátu. Když byla paní Locklear poslána na odvykačku, doufali jsme, že se naučí něco o odškodnění těch, kterým ublížila. Několikrát jsme se ji snažili kontaktovat, ale ona nás opakovaně ignorovala. Bylo očividné, že nehodlá přijmout zodpovědnost za své vlastní činy," uvedl pro TMZ právník napadené Hayn-Hiton, Kevin Flahavan.

Koneckonců o tom, že představitelka Amandy ze známého seriálu není zrovna neviňátko, se ví už delší dobu. Policie už u ní doma zasahovala v případu domácího násilí, když se pustila do partnera Chrise Heissera. Napadla i tři zasahující policisty. V minulosti se také kvůli psychickým problémům pokusila o sebevraždu.

VIDEO: V českém dabingu Melrose Place namluvila Heather Ilona Svobodová: Tetování jí přineslo zdravotní problémy!

Video
Video se připravuje ...

Ilona Svobodová má nové tetování: Přineslo jí zdravotní problémy! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
37 fotografií