Kucherenko v mládí nepatřila mezi fanoušky studií a ve vzdělávání prioritu neviděla. V dospělosti se ale rozhodla věc napravit a zapsala se na Paneurópsku Vysokú Školu v Bratislavě. Nastoupila na fakultu masmédií na obor masmediální komunikace.

Po třech letech se 28. dubna pochlubila, že úspěšně odevzdala svou bakalářskou práci. „Ten pocit... My baby. To je láska,“ rozplývala se nad hotovým dílem na instagramu.

Za odměnu dovolená

Za odevzdání bakalářky na téma Způsob komunikace společensky rezonujících událostí názorovými a bulvárními médii se modelka náležitě odměnila. S maminkou Monikou a synem Alexandrem (12) vyrazila do Itálie!

Jak už má ve zvyku, fanouškům z teplých krajin nadělila řadu fotek i videí v bikinách. Některé z nich dokonce vyfotila její maminka, kterou Silvia z legrace nazvala „paparazzi“. Kucherenko připustila, že se trochu spálila, Andrea Verešová (42) ji ale přispěchala utěšit se slovy, jak je krásná.

A teď státnice!

„Doma. Těším se na zkouškové období a státnice. Odteď 2 měsíce učení. Už jsem začala na dovolené,“ svěřila se fanouškům v sobotu. Tak držíme palce!

Video
Video se připravuje ...

Silvia Kucherenko v Itálii předvedla svou štíhlou postavičku. Instagram

Fotogalerie
100 fotografií