Takhle naštvanou jste ji zřejmě ještě neviděli... Sexbomba Silvia Kucherenko se velmi ostře opřela do slovenských úřadů po propuštění brutálního útočníka z vězení.

S obětí se fotil a šlapal na ni

Slovenský soud ve středu rozhodl o podmínečném propuštění Juraje Hossu, který byl v roce 2019 odsouzen k trestu devíti let vězení za neúmyslné zabití. Hossu v květnu 2018 brutálně zaútočil na Filipínce Henryho Acordu (†36). Rozlítilo ho, že se Acorda zastal dvou žen, které Hossu obtěžoval. 

Slovák se na místě činu s Acordovým bezvládným tělem ještě fotil a stoupal na něj jednou nohou, snahu pomoci neprojevil. Cizinec pak krátce po převozu do nemocnice zemřel. 

Brutální útočník může domů

Případ vyvolal velmi silnou reakci jak ze stran české a slovenské veřejnosti, tak i politiků. Útočník nakonec skončil na rok a půl ve vazbě a v roce 2019 si vyslechl rozsudek – devět let nepodmíněně. Po třech letech, tedy ani ne pět let od vzetí do vazby, ho teď soud podmíněně propustil. 

A právě to Kucherenko absolutně nechápe. Zatímco Hossu si totiž bude lebedit v pohodlí domova, její bývalý manžel Sergej Kucherenko stále „hnije“ za mřížemi. „Dostal 11 let, byl odsouzený za ekonomickou trestnou činnost. Sedí v base 7. rok a stále nemá dovoleno opustit basu,“ rozčílila se na instagramu. 

Sergej za mřížemi zachránil život

„Prý tento arogantní debílek má rodinu, se kterou spořádaně žil! Ty primitivní ch*ji! Zabil jsi nevinného kluka, který také žil spořádaně a bránil děvčata! A stálo ho to život! A takovou svini pustí soudce ven po pár letech! Sergej žil jak, ty d*mente? Nehnul se od rodiny! Krmil malého chlapečka po nocích. Sedm let každý měsíc chodí chlapeček za otcem do basy,“ ulevila si.

Na rozdíl od útočníka Hossu Sergej nikdy nikomu fyzicky neublížil. „Sergej neměl nikdy žádný přestupek, má několik pochval a fakt se ve věznici chová velmi vzorně. Za sedm let jen samé pochvaly. Takže jaký je problém? Anebo jsme si všichni rovní a někteří jsme si rovnější? Takhle to tady funguje?“ obořila se na slovenské soudnictví.

Problém v řediteli?

Podle blonďaté krásky je problém v řediteli věznice, kde její bývalý sedí. „Ten samý ředitel věznice, co požádal o propuštění, nechce Sergeje pustit ani na vycházky, ani na nic. Ten samý ředitel prý požádal o propuštění toho vraha na svobodu, protože to za dobré chování může udělat. Můj exmanžel má několik pochval, plus dostal pochvalu za záchranu života ve věznici. Já už ticho nebudu!“ zařekla se. 

Obhajobu Hossuho, že byl opilý a pod vlivem prášků, Kucherenko absolutně neuznává. „Tady se někdo zfetuje a je mu to odpuštěno? Tady nejde o Sergeje, ale na tom můžu nejlépe ukázat, jak to na Slovensku NEfunguje,“ rozohnila se.

Hossu se dušuje, že bude spořádaný

Před okresním soudem v Trnavě, který o propuštění rozhodoval, se Hossu podle listu Pravda zařekl, že se bude snažit vést řádný život. Soud mu nařídil nosit monitorovací náramek, dále dohled soudního úředníka, zakázal mu vycestovat do zahraničí a konzumovat alkohol. V nočních hodinách se Hossu musí zdržovat doma.

Video
Video se připravuje ...

Silvia Kucherenko se vyjádřila k případu svého exmanžela. Instagram

Fotogalerie
122 fotografií