Ivanka Trumpová, dcera zesnulé české podnikatelky Ivany Trumpové, rozené Zelníčkové, a miliardáře Donalda Trumpa, byla odmalička vychovávána v luxusu. A ten samý luxus teď dopřává i svým třem ratolestem, dcerce Arabelle Rose (11) a synkům Theodorovi Jamesovi (6) a Josephu Frederickovi (9). I pro ně staví přepychové sídlo na prestižní adrese - na ostrůvku Indian Creek, kde si pozemek mohou dovolit jenom skuteční boháči.

Na místě nedaleko Miami Beach na Floridě žije ani ne stovka prominentů - a již brzy se k nim přidá i rodina Ivanky, tedy až dostaví bydlo, na němž se aktuálně pracuje. Sídlo, do kterého se Ivanka hodlá nastěhovat spolu se svým manželem Jaredem Kushnerem (42), ji údajně vyšlo na 31 milionů dolarů - tedy na více než 689 milionů českých korun. A podle leteckých snímků, na nichž je vidět rozestavěná vilka, to bude stát za každý cent.

Video
Video se připravuje ...

Ivanka a Donald jr. Trumpovi převzali státní vyznamenání pro matku Ivanu. Blesk TV

K obří stavbě, co získá své soukromí díky tomu, že je obklopena vzrostlými palmami a jinými stromky, bude patřit kromě soukromého parkoviště i třeba jezírko, bazén, soukromý vstup do moře nebo vlastní přístav, kde může zakotvit jachta. Nebo klidně dvě, místa je tam rozhodně spousta - jak se ostatně můžete přesvědčit v naší galerii. Rozhodně z toho brzy bude nádherné místo, kde si bude žít Ivančina rodina jako v ráji.

Fotogalerie
50 fotografií