Britský deník Daily Mail přistihl ve čtvrtek místního času bývalou poradkyni Bílého domu Ivanku Trumpovou na ulicích Miami, jak jde i přes černé brýle viditelně rozrušená a plačící, zatímco s někým telefonuje. Co ji tak rozhodilo? Na pohřbu své matky, alespoň na očích veřejnosti, s kamennou tváří neuronila ani slzu...

Podle deníku se jejímu manželovi, podnikatelovi a též jednomu z bývalých poradců Ivančina otce, exprezidenta USA Donalda Trumpa (76), měla vrátit rakovina štítné žlázy, s níž už jednou bojoval. Po recidivě rakoviny měl však již před necelými dvěma týdny podstoupit operační zákrok, kterými měl být údajně úspěšný.

Je to přitom teprve 6 týdnů, co rodina pořádala poslední rozloučení s českou rodačkou a podnikatelkou Ivanou Trumpovou, která zemřela 14. července po nešťastném pádu na schodech ve svém domě na Manhattanu. „Když jsem vyrůstala, moje matka mi neřekla, že žena může dělat, co chce. Ukázala mi to. Byla průkopnicí mezi muži a ženami. Moje matka mi jednou řekla, že není nic, co by nemohla dělat na podpatcích. Naučila nás lovit ryby a pak uvařit to, co jsme ulovili,“ řekla o své matce při smutečním obřadu právě jediná dcera Donalda a Ivany Trumpových Ivanka.

Video
Video se připravuje ...

Z černovlásky blondýna! Jak šel čas s Ivankou Trump? Profimedia/BPŽ

Fotogalerie
77 fotografií