Dvojnásobná maminka nedávno způsobila obří skandál na karlovarském filmovém festivalu, kam dorazila zcela nevhodně oblečená. Místo velké večerní měla okolo pasu sukni al'a ubrus a vylepšená ňadra silikonem jí zakrýval pruh látky. 

Radka Třeštíková ráda provokuje a jak sama říká, někteří ji milují, ostatní nenávidí. Jedno jí ale upřít nelze, a to že má po dvou dětech figuru jako lusk. To předvedla na titulní straně magazínu Moje psychologie, kde je nahá v obilí. 

Nerada dávám rozhovory, my lidi strašně moc mluvíme, jeden přes druhého…chybí mi ticho, ale občas se to všechno tak hezky sejde a dá mi to smysl,“ okomentovala svou titulku spisovatelka. 

Video
Video se připravuje ...

Radka Třeštíková pro časopis Moje psychologie: Když mám těžké chvíle, pomůže mi fyzická aktivita Videohub/ Filip Kopecký

Netrvalo dlouho a její manžel Tomáš na sociální síť umístil další nahou fotku Evy Decastelo (43), tentokrát zezadu v karvinském rybníku. A hned na to přidala Eva svůj černobílý snímek. „Tahle fotka je už sice starší, ale mám ji tak ráda, že jsem si řekla, že rozhodně patří na mou zeď! Děkuji Tomášovi Třeštíkovi.“ 

Holky se ukázaly nahé zezadu, ale třeba někdy dojde i na fotky zepředu, které nafotí Třeštík, jenž má s manželkou i po rozchodu přátelský vztah. Svědčí o tom i nová společná fotka z jeho bytu na Letné.

Fotogalerie
37 fotografií