Oba mají něco společného, fotograf Tomáš Třeštík i Eva Decastelo prožívají velké změny v životě - jejich manželství se rozpadla. Tomáš se již před časem rozešel se spisovatelkou Radkou a krásná herečka a moderátorka také nedávno odtajnila rozpad vztahu se scenáristou Reném Decastelo, s nímž má dvě děti. René už má novou partnerku, shodou okolností také Evu. Stejně tak Radka Třeštíková podle všeho neváhala a našla si mladšího přítele.

A co Tomáš a Eva? O nich se už nějaký ten čas spekuluje, že tvoří pár právě spolu. Jestli se ale dali dohromady, nebo ne, ví zatím asi jen oni dva. Eva byla při odpovědi na dotaz na jejich vztah velmi tajnosnubná.

Třeba je pojí jen spolupráce… ovšem přinejmenším pořádně žhavá spolupráce. Třeštík nyní totiž na instagramu zveřejnil novou fotku, na níž je právě Decastelo - Eva v rouše Evině. „Eva, 2022,“ zněl jen stručně popisek.

Velmi vkusná fotografie neodhaluje nic, co by neměla, ale je jasné, že pan fotograf přece jen musel při její tvorbě leccos vidět. A nádherná brunetka, která má ovšem už také zkušenosti s focením pro Playboy, nevypadala, že by jí to vadilo.

Naopak se mnozí lidé v komentářích shodli na tom, že se tváří vyloženě šťastně a uvolněně. Tak že by to přece jen bylo naznačení, jak se věci mají? Ostatně tento týden se René poprvé na veřejnosti ukázal s novou ženou po boku, a to rovnou na tiskovce Primy, kam vždy bral právě svou choť. Je tedy možné, že tohle je tak trochu »odplata«?

Ať tak či onak, Decastelo sklidila za snímek spoustu pochval, především se to v komentářích hemžilo emotikony ve tvaru ohýnku, a to hlavně od známých dam - například od Evy Burešové (29), Patricie Pagáčové (33), Marty Jandové (48) či Denisy Nesvačilové (31). Z pánů se podobně »nezmohl na slovo« Václav Noid Bárta (41).

„Ty pí*ooooooooo!!! Tak to je brutálně dobrá fotka,“ nešetřila chválou mladá herečka Denisa Pfauserová (33). „Kde já byla! Když se rozdávaly takovýdle postavy,“ posteskla si ve vtipu pro změnu kolegyně Martina Preissová (46), s níž si Decastelo zahrála v seriálu Slunečná. Od té doby jsou kamarádky. Nemlčela ale ani Nikol Štíbrová (35), která zvládla pochválit jak Evu, tak fotografa a autora fotky. „Dobře vy!“ A má pravdu - dobře oni…

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Eva Decastelo exkluzivně: Dohoda, jak to bude po rozvodu! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
83 fotografií