Když se v roce 2009 brali, měla herečka a moderátorka Eva Decastelo těhotenské bříško a představu, že to se scenáristou Reném Decastelo bude idylka, „dokud nás smrt nerozdělí“. Na sociálních sítích působili vždy velice šťastně. Jejich rozchod proto přišel jako blesk z čistého nebe. Byť to v jejich vztahu prý nefungovalo už déle, oznámili to velmi nečekaně - a záhy se už René začal ukazovat na veřejnosti se svou novou láskou, urostlou ragbistkou Evou Korniovou Jung (41).

Jenže jenom málokdo z příznivců muže, jenž stojí za úspěšnými seriály Krejzovi, 1. Mise, Slunečná či naposledy ZOO, jim dokáže jejich lásku přát. „Je to fakt síla...“ ozvali se na sociálních sítích různí lidé v reakci na rozchod manželů Decastelo.

A nepozdává se jim ani množství zamilovaných selfíček, jimiž plní internet... „Na starý kolena hráblo i vám,“ zaznělo i drsně. A dokonce se někteří trefovali i do samotné milenky. „Škaredá není...“ bylo asi jediné »hezké«, co o ní zaznělo.

VIDEO: Eva Decastelo exkluzivně: Dohoda, jak to bude po rozvodu!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Eva Decastelo exkluzivně : Dohoda, jak to bude po rozvodu! Petr Macek, Lukáš Červený

V mnohých romance mezi Reném a jmenovkyní jeho stále ještě manželky otevírá staré rány... „Úplně vidím svého otce. Taky na stará kolena zdrhl s milenkou, myslel si, jaký je to mladý polobůh a že může všechno... no a teď je sám. Takže hodně štěstí,“ rýpla si do scenáristy jedna dáma, nenápadně tak naznačující, že si Decastelo možná jenom prochází krizí středního věku, která tu a tam chlapy v určitém životním období postihne. A jakmile se takoví Casanovové za zenitem vzpamatují, se sklopenýma ušima se většinou snaží vrátit zpět ke svým ženám a doprošovat se návratu.

Jenže jak se zdá, i kdyby po všech těch zamilovaných společných fotkách s Korniovou jejich láska nakonec vyvanula do ztracena, v případě návratu k Evě by René narazil. Vnadná moderátorka se slabostí pro otužování totiž podle informací Blesku vzplála pro jiného: údajně podlehla kouzlu loni rozvedeného fotografa Tomáše Třeštíka (44), bývalého manžela spisovatelky Radky Třeštíkové (41). Ta se prý zase naopak zakoukala do mladičkého muzikanta Jakuba Stracha (28), který vystupuje pod pseudonymem NobodyListen.

Fotogalerie
61 fotografií