Vnadná Eva Decastelo se ocitla ve složité situaci. Nedlouho poté, co oznámila rozchod s manželem Reném Decastelo, byl známý scenárista viděn na veřejnosti se svou novou láskou - a tou je ragbistka a shodou okolností i její jmenovkyně Eva, tedy Eva Korniová Jung (41). Eva sice hned v pátek sbalila děti a vyrazila s nimi na dovolenou, předtím se však k celé kauze vyjádřila na sociálních sítích.

Sdílela článek z Blesku, kde se uvádí, že ji manžel opustil kvůli pohledné sportovkyni, a vše se rozhodla uvést na pravou míru. „O Reného nové přítelkyni samozřejmě vím. Objevila se v jeho životě až po našem rozchodu, takže není jeho příčinou,“ zdůrazňuje tmavovlasá kráska. V době, kdy rozpad manželství společně s mužem ohlásili na internetu, ostatně i sám René psal, že „je to už pár měsíců, co jsme si s Evi řekli, že nemáme budoucnost jako partneři a manželé“.

VIDEO: Eva Decastelo exkluzivně : Dohoda, jak to bude po rozvodu!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Eva Decastelo exkluzivně : Dohoda, jak to bude po rozvodu! Petr Macek, Lukáš Červený

Z toho jasně vyplývá, že krize v jejich vztahu trvala už delší dobu. „Pro senzacechtivé dodávám, že na to neměl vliv nikdo další, jen my dva,“ dušoval se René, jenž stojí za úspěšnými seriály, jako je 1. MiseKrejzovi nebo Slunečná, kde si kromě jeho ženy Evy zahrály i jejich dvě děti. Právě s nimi nyní tráví modelka veškerý svůj volný čas a užívá si pobytu daleko od českých médií - v Itálii.

Fotogalerie
67 fotografií