Prvním z manželů, kdo o rozpadu jejich manželství informoval, byla Eva. „Život není pohádka. Vztahy jsou složité, občas všechno nedopadne, jak jsme si plánovali. Důležité je umět si to přiznat. My s manželem jsme to uměli udělat a pochopili jsme, že jako partneři a manželé už nemáme budoucnost. Ale dál zůstáváme přátelé, a hlavně rodiče našich úžasných dětí. Víc nemá smysl řešit. A víc nemá smysl ani vysvětlovat,“ uvedla Decastelo na sociální síti.

Více jasno okolo jejich rozchodu ovšem udělal sám René, který také zveřejnil své prohlášení na sociální síti. „Nejsme žádní hrdinové! Vážně si někdo myslí, že status o našem rozchodu vznikl jako nějaká horká novinka přes noc?“ stojí úvodem scénáristova prohlášení.

„Je to už pár měsíců, co jsme si s Evi řekli, že nemáme budoucnost jako partneři a manželé. Pro senzacechtivé dodávám, že na to neměl vliv nikdo další, jen my dva. Moc lidí o našem „rozchodu“ nevědělo, protože nebyl důvod to veřejně šířit. A nebýt toho, že jeden z těch, kterým jsme se svěřili, měl potřebu vyprávět to dál, asi bychom žádné veřejné prohlášení nedávali ani teď. Ono se totiž není čím chlubit. Kdo by se chtěl dobrovolně chlubit, že se mu něco nepovedlo? Ale stalo se. Oba jsme s tím smíření, máme to uzavřené a fungujeme spolu jako rodiče našich skvělých dětí. A to je přece to hlavní. Není v tom žádná senzace, což zklame všechny, kteří doufají v další pikantní podrobnosti. Nejsou!,“ prozradil i to, že nebýt zrady někoho z okruhu jejich známých, svůj rozchod by klidně tutlali i nadále.

Eva (za svobodna Aichmaierová) a René se brali v roce 2009 v římsko-katolickém kostele Narození panny Marie v obci Želiv jen v nejužším kruhu rodiny a blízkých přátel,  moderátorka tehdy byla v devátém měsíci těhotenství a svatbu tajili stejně, jako o třináct let později jejich rozchod.

Video: Eva Decastelo: Abych vypadala, musím si pomoci!

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo: Abych vypadala, musím si pomoci! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
47 fotografií