Na ples k 60. výročí brněnského hotelu se herečka a moderátorka připravovala jako obvykle ve spěchu. Šaty si s kolegyní ze Slunečné, herečkou a dabérkou Reginou Řandovou (54), vybraly za pouhých dvacet minut ve Svatebním centru Adina.

„Půjčili nám také šperky, boty máme vlastní. Společně jsme si zaplatily vizážistku, která nás nalíčila u Reginy doma. Udělala nám i vlasy, takže celková příprava na ples byla hodinu a půl,“ svěřila se kráska, která dala vyniknout bujnému dekoltu se spadlými rameny.

Šaty nepodcenila ani herečka Barbora Mottlová (35), jež zvolila korzetový model z bílé krajky. Báru potěšil hlavně exkluzivní raut originálních chutí. „Nekouřím, nepiju a nefetuju a tady je úžasné jídlo,“ říká nadšeně krásná blondýnka.

VIDEO: Eva Decastelo jako sexbomba z komiksu! Přiznala další plastiky.

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo jako sexbomba z komiksu! Přiznala další plastiky. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Zrzka z Básníků a jedna ze soutěžících show Tvoje tvář má známý hlas Denisa Nesvačilová (30) sáhla po černé barvě od módní návrhářky s arménskými kořeny jménem Hermine Khalaf Pogosyan a spolu s Řandovou se slušně odvázala na parketě. „S Reginou Řandovou jsme to na parketu pořádně rozjely a také jsme hodně zpívaly, jsem pak ráno koukala, co jsem všechno natáčela,“ smála se herečka.

Ve výběru šatů nezklamala brněnská hvězdička Nela Slováková (32). Vysoký rozparek až do pasu odhaloval část jejího rozkroku, takže hodně lidí zajímalo, zda má vůbec kalhotky. Ale zřejmě cosi jako spodní body měla…

Fotogalerie
28 fotografií