Sympatická herečka v otevřeném rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN přiznává, že život vrcholového sportovce je opravdu náročný. Prostředí, v němž vyrůstala, dokonce označila za toxické.

Jasné příznaky

„Říkali mi hrozný věci. Že jsem těžká a mám velký zadek. Měla jsem náběh na anorexii,“ vzpomíná Denisa. Nikdy s tím sice nebyla u lékaře, avšak příznaky byly zcela jasné. „Našla jsem tréninkový deník z reprezentace a podle něj jsem ve čtrnácti letech při výšce stopětapadesát centimetrů vážila osmatřicet kilo. Až do osmnácti jsem nemenstruovala, museli mi dávat vyvolávačky,“ říká herečka o svém dětství a pubertě.

Úraz zad

Přes to všechno moderní gymnastiku opravdu milovala a byla v ní velice dobrá. Jenže pak přišel úraz zad, který stopl cestu na vrchol. „Byla jsem z toho rozbitá. Neznala jsem nic jinýho, vůbec jsem nechápala, o čem jiným by mohl život být. Byla jsem naštvaná a trvalo mi asi dva roky, než jsem zjistila, že je tady miliarda věcí, který můžu dělat,“ dodává Nesvačilová.

Zažila i šikanu

Aby toho nebylo málo, spolužáci ji v tomto jejím období temna ještě šikanovali. „Byli na mě zlí. Ne všichni, ale bylo tam pár jedinců, se kterými bych se dneska velmi ráda potkala. Strašně by mě zajímalo, co dělají, jak žijou a v jaké lidi vyrostli. Přála bych jim, aby z nich nevyrostly takové svi*ě, jaké byly tehdy,“ říká Denisa.

VIDEO:  Tvoje tvář má známý hlas: Takhle dřít, zpívat a tančit jste Denisu Nesvačilovou ještě neviděli!

Video
Video se připravuje ...

Tvoje tvář má známý hlas: Takhle dřít, zpívat a tančit jste Denisu Nesvačilovou ještě neviděli! 

Fotogalerie
43 fotografií