Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Věnce na přání pro Zagorovou (†75) a dojemné vzkazy celebrit: Kdo porušil Margitovy pokyny?!

/
  • Na věncích stály dojemné vzkazy.
    1. září 2022 ● 05:00

    V úterý se na pražském Starém Městě loučili nejbližší s devítinásobnou Slavicí Hankou Zagorovou (†75). Řada z nich přinesla zpěvačce na poslední cestu nádherné květiny. Jaké vzkazy se na věncích objevily a kdo je věnoval?

  • 1.

    Helena Vondráčková

    Helena Vondráčková (75) se ze zdravotních důvodů z účasti na posledním rozloučení omluvila. Poslala alespoň věnec přesně dle přání vdovce, lila a růžové gerbery. „Z dnešní zádušní mše jsem se Štefanu Margitovi ze zdravotních důvodů omluvila. Budu ale na dálku s ním i s Hankou, kterou jsem měla moc ráda a do posledních dnů před jejím nečekaným odchodem jsme byly v kontaktu. Podporovala jsem ji v boji s jejími zdravotními problémy a věřila jsem, že je překoná. S jejím odchodem se těžko smiřuji a bolí to.“

     

     

  • 2.

    Televize Nova

    Vdovec vydal jasné pokyny, jak by květiny od hostů měly vypadat: květiny a věnce, které si hosté budou objednávat, by měly být z růží nebo gerber. Ale ne rudé, kterými Štefan Hanku tak rád obdarovával, ale ve světlých barvách – bílé, žluté nebo světle růžové. A pak je tady velmi jasný pokyn: žádný věnec nemá být větší než ten jeho! Televize Nova nicméně šla vlastní cestou... Na věnec nechala dát rudé růže a bílé lilie. 

     

  • 3.

    Janis Sidovský a Pavel Vítek

    Janis Sidovský (54) a Pavel Vítek (59) přání Margity následovali. Jejich kytice měla barvu lila. 

     

  • 4.

    Lucie Borhyová

    „Haničko, navždy budeš v našich srdcích,“ stálo na vzkazu na mašli u květin, které Zagorové věnovala Lucie Borhyová (44). 

  • 5.

    Katka Žbirková

    „Haničko, dej tam Mekymu za mě pusu,“ žádala vdova po Mekym Žbirkovi (†69) Kateřina (55).

  • 6.

    Barbora a Pavel Šporclovi

    Herečka Barbora Šporclová (51), za svobodna Kodetová, a houslista Pavel Šporcl (49) vsadili na jednoduchost.

  • 7.

    Galerie

    Na všechny fotografie se podívejte do naší galerie. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Karel Vágner se na rozloučení se Zagorovou zhroutil: Jsem úplně v háji David Turek, Elmer Carvalho

    Fotogalerie
    305 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 10

Rooza: Jj, taky jsem si všimla s tím Jandou, fakt děs 🙄🙈👎. Prostě Buran.

(01. 09. 2022 23:46)

EconEcon: Tak ono se to dnes už tak "nenosí" šlajfka, černé sako...Podívejte se např. Borhyová, ta šla ve spartakiádním tryčku - aby zdůraznila své "přednosti"...

(01. 09. 2022 15:41)

begonie: Všimla jsem si na fotografiích, že Patrasová se Slováčkem měli kytici z rudých růží ačkoliv si to Margita nepřál...... Jako ale mnohem větší přešlap bylo to, že Dalibor Janda přijel do kostela pozdě a jako jediný absolutně nevhodně oblečený - v riflích.. To fakt nemá kouska slušnosti v těle a černé kalhoty??????

(01. 09. 2022 14:02)

neznalek88: To, že závidíte je evidentní. Nicméně, tak nějak tuším, že vy toto pokládáte za elixír mládí a též, jak popisujete JB se spíše chováte vy. Už jen z toho důvodu, že si dovolíte k ženě úctyhodného věku a které také, co se filmu, divadla, scének, estrád atd. nikdo nesahá po kotníky. Ale vy jí tu bez mrknutí pokydáte bahnem.

(01. 09. 2022 11:36)

prochaskanamoste: No, to by si asi pomohl. Bez hulvátství by to nešlo? V těch šortkách by ses asi daleko nedostal, "ten čobol" by tě ani nezahlédl, jak rychle by ses pakoval.

(01. 09. 2022 08:25)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy