Není žádným tajemstvím, že se Ivana Trumpová (†73) v mládí živila jako modelka. Když jako profesionální lyžařka emigrovala z Československa, její první kroky vedly do Kanady, kde si vydělávala právě jako manekýnka. Nutno podotknout, že byla skutečně krásná – a říkalo se to o ní po celý život. 

Nebojácná rodačka ze Zlína vychovala s bývalým prezidentem USA Donaldem Trumpem (76) tři děti - Donalda Juniora (44), Ivanku(40) a Erika (38). Také Ivanka je proslulá svým půvabem a také ona se v minulosti věnovala modelingu. České geny se zkrátka nezapřou!

Trojice potomků dala Ivaně celkem deset vnoučat. Rovnou pět z nich zplodil nejstarší Donald Junior: Kai Madison (15), Donalda III. (13), Tristana Miloše (10) pojmenovaného po tatínkovi Ivany, elektroinženýrovi Miloši Zelníčkovi (†63), Spencera Fredericka (9) a Chloe Sophii (8). 

A právě nejstarší Kai zdárně pokračuje v rodinné „tradici“. Dospívající slečna, pojmenovaná po svém dědečkovi, slavném dánském jazzovém hudebníkovi Kai Ewansovi (†82), je nejen krásná, ale navíc silně připomíná babičku Ivanu!

Možná i proto dvě příbuzné pojilo obzvlášť silné pouto. Viditelné to bylo i na Ivanině pohřbu; Kai byla velmi smutná a pronesla i krátkou řeč. „Moc mě mrzí, že už spolu nikdy nebudeme moci podniknout ten výlet do Česka,“ řekla nad rakví. Tak třeba se do domoviny své babičky někdy podívá alespoň sama.

Video
Video se připravuje ...

Putin prý naplánoval svůj útěk! A šokující hrob Trumpové. Pomůže posmrtně Donaldovi? Bára Horáková

Fotogalerie
146 fotografií