Slovenská influencerka Silvia Kucherenko se netají tím, že všem výplním a umělým pomůckám ke kráse dává v poslední době vale. „Co tě vedlo k návratu k přirozenosti?“ zeptala se jí proto na sítích jedna fanynka. 

Silvie odpověděla zcela upřímně. „To je na dlouho... Změna pohledu na krásu nebo zevnějšek jako takový. Studium, škola... Nedá se chodit do školy jako do cirkusu. To se nehodí. Studuješ na VŠ a víc tě zajímá vzhled než vědomosti? To nejde,“ vyjádřila se. 

Právě škola jí v mnohém otevřela oči. „To šlo přirozeně do pozadí a zájem o ty vědomosti, školu se stal prioritou,“ svěřila se. To, co se jí přestalo líbit na ní samotné, dnes zavrhuje i u ostatních.

„Já když vidím na někom dlouhé nehty, umělé řasy a jiné 'kamikadze' dělané na sobě dobrovolně, co se vzhledu týče, mám pocit, že ta dotyčná fakt nemá nic v hlavě, jen 'barvičky' a věřte tomu, tak to vnímají i muži na nás,“ vzkázala všem dámám, které ji sledují. 

Je tedy skutečným důvodem opravdu investice energie do vzdělání, anebo snaha zaujmout opačné pohlaví? Zřejmě oboje. „Mají rádi jednoduchost a přirozenost. Ano, žena se má o sebe starat, ale nesmí to vypadat a být prvoplánově a nemůže to být jakási priorita v jejím životě,“ uzavřela. 

Někdejší královna nejrůznějších umělých výpomůcek se pak pochlubila snímky, na kterých má odstraněné tetování obočí, vlasové příčesky i umělé řasy a údajně není ani nalíčená. Nutno podotknout, že do skutečné přirozenosti jí ale pořád trochu chybí. 

Video
Video se připravuje ...

Slovenská modelka-kačer: Šestiletý syn se musí učit čínsky! Proč? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
182 fotografií