Silvia Kucherenko od loňského roku nijak netají, že někoho má. Od začátku roku 2022 na instagram přidává příspěvky a fotky, ze kterých je naprosto patrné, že samotou netrpí. Pochlubila se například snímkem, na kterém sedí v autě a za ruku drží muže v obleku, jemuž ale není vidět do tváře. Jindy se zas rozplývala nad kyticí růží, kterou jí věnoval. Na přímou otázku od fanoušků, zda má novou lásku – protože jim neuniklo, že celá září – otevřeně odpověděla kladně. Kdo to ale je, to by z ní nikdo nedostal!

Slovenský server Plus JEDEN DEŇ nyní prolomil její hradbu tajemství a identitu jejího záhadného milého odhalil. Zdroje webu totiž Kucherenko už několikrát načapali v rakouské obci Kittsee ve společnosti Martina Daňa. 

Oplétačky se zákonem

Jedná se o neúspěšného prezidentského kandidáta s řadou kontroverzi na krku. Stejně, jako její exmanžel Sergej, má i Martin nějaké ty oplétačky se zákonem. Zdá se, že Silvia si tak trochu potrpí na »rošťáky«.

Daňo se nechvalně proslavil svými videy na YouTube, která natáčel s aktivistou Rufolfem Vaskym (72). V roce 2019 pak oba skončili ve vazbě kvůli obvinění z výtržnictví. 

Poprvé byl Daňo stíhaný už v roce 2013 kvůli pomlouvání tehdejšího ministra dopravy Jána Počiatka (52). Kromě toho ho obvinili i z podvodu na daních, kdy mu měla být vyplacena neoprávněná vratka DPH. Soud s ním měl dokonce proběhnout tento týden, nakonec byl ale odročený. 

Výhrůžky slavné moderátorce

Jak web informoval, s Daněm měla problém také moderátorka politického pořadu Na hraně Jana Krescanko Dibáková. „V období po vraždě Jána Kuciaka byly časy o dost pohnutější, než dnes. Z Generální prokuratury padaly výzvy, že se máme ozvat, jakmile dostaneme výhrůžky. Začátkem roku 2019 jsem měla otevřený konflikt s Martinem Daněm, který mě vulgárně napadal ve videích, a začaly mi přicházet velmi nepříjemné vzkazy,“ sdělila loni moderátorka Plusce. 

Romantika na pumpě

S kontroverzním přítelem byla Kucherenko už několikrát spatřena – jak v Rakousku, tak v Bratislavě, a dokonce i v Humenném, odkud novinář a podnikatel pochází. Daňo za ní jezdil i do rodinného domku její matky, kde ještě do nedávna bydlela. Před několika měsíci se ale přestěhovala do bytu v Podunajských Biskupicích a právě tam byl pár načapán zatím naposledy. 

Dvojice se společně objevila na benzinové pumpě, kousek od modelčina nového domova. Blondýnka na přítele čekala v autě, zatímco si kupoval párek v rohlíku, následně společně odjeli pryč. Nebylo přitom pochyb, že se jedná o zamilovaný pár.

Místo luxusu exekuce

Spojení je o to překvapivější, že si Kucherenko potrpí na luxus. Kontroverzní podnikatel jí ho ale moc neposkytne... „Má samé exekuce a ještě je stále stíhaný za daňový podvod. Ale Kucherenko má vlastní webovky, kde prodává svoje produkty, a kanál na youtube. To všechno jí spravuje Daňo. Dokonce se i říká, že ji chce protlačit do politiky,“ sdělil webu dobře informovaný zdroj. 

Video
Video se připravuje ...

Slovenská modelka s obřími rty v Praze! Co řekla o svých plastikách? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
81 fotografií