Shauna trpí takzvaným hypofyzárním nanismem, který jí značně komplikuje život. V pouhých šesti měsících se jí totiž v mozku utvořil nádor a následná léčba s chemoterapiemi silně ovlivnila její růst. Mladá žena tak měří pouhých 117 centimetrů a váží jen asi 23 kilogramů. Tedy zhruba tolik jako průměrné osmileté dítě. 

To samozřejmě Shauně působí řadu problémů. Lidé jí nevěří, že je dospělá, a neustále si někdo myslí, že jde o dítě bez dozoru. Nedej bože, kdyby si chtěla dát alkohol nebo se věnovat činnostem, které jsou jen pro dospělé. 

Randění je náročné

A potíže to přináší i v milostném životě. Pro mnoho mužů vůbec nepřipadá v úvahu, že by je dětsky vyhlížející mladá žena přitahovala. Jejího bývalého přítele Dana Swygarta (26) zase neustále někdo osočoval, že je pedofil. 

Jak pozná úchyly?

Existuje samozřejmě i řada pochybných individuí, které to k ženě táhne právě proto, že vypadá jako dítě. „Naučila jsem se poznat, když někdo nemá ty nejlepší úmysly. Sami se prozradí,“ svěřila se Shauna ve své reality show s názvem I Am Shauna Rae (Já jsem Shauna Raeová), ve které dokumentuje svůj unikátní život. 

„Hodně se vyptávají na moje tělo. Snaží se o mně sbírat informace jako o nějakém exempláři v laboratoři,“ prozradila. Takoví lidé si pochopitelně její srdce nezískají.

 

Video
Video se připravuje ...

Shauna trpí takzvaným hypofyzárním nanismem. Jinak je to ale normální mladá žena. Instagram

Fotogalerie
68 fotografií