Se spekulací se s odvoláním na britské zdroje vytasil server Marca.com. Podle něj panuje mezi Williamem s Kate, kteří přitom i 12 let po svatbě vypadají jako idylický pár, krize. A to taková, že první následník trůnu měl údajně strávit Valentýna s milenkou!

Tou má být bývalá modelka Sarah Rose Hanburyová (38), která má blízko ke královské rodině. V roce 2009 se vdala za Davida Rocksavage (62), sedmého markýze z Cholmondeley a bývalého lorda nejvyššího britského komoří. Je dlouholetou kamarádkou jak Williama, tak i Kate, s kterou se ovšem podle The Sun údajně v roce 2019 „velmi odcizily“. 

Už byl nevěrný?

Právě v tom roce, kdy krachovalo její manželství, byla s Williamem vyfocena. Tehdy se také objevila šuškanda, že s ní William podváděl Kate během třetího těhotenství (2017-18). Fámy se nakonec nepotvrdily, jenže… „Kate požádala Williama, aby se se Sarah už dál nestýkal,“ tvrdí média. A sama ji zcela odřízla.

Společný Valentýn?

Až do Valentýna bylo ticho po pěšině, jenže 14. února letošního roku měl být pár znovu viděn. Strávit spolu měli romantickou večeři v luxusní italské restauraci v centru Londýna! „William dokonce dal Rose perlový náhrdelník!“ tvrdí nejmenovaný číšník z podniku. Ověřit tato tvrzení ale nikdo nedokáže.

Williamův otec Charles (74) během celého manželství podváděl jeho matku Dianu (†36) s Camillou (75). Z té také po Dianině tragické smrti udělal svou druhou ženu.

Video
Video se připravuje ...

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou Videohub

Fotogalerie
83 fotografií