Televize Nova si minulou neděli pozvala jako hvězdného hosta do ranní relace Snídaně právě Dagmar Patrasovou (66). Jenže její vystoupení bylo podivné, herečka se objevila před kamerami oteklá a mluvila zmateně, těžko hledala slova. Zdroj z televize ji nařkl, že byla opilá.

„K tomu, co se píše, jen tolik, že jsem do Novy šla s chřipkou a horečkou. Moje chyba. Kdo chce psa bíti, vždycky si hůl najde. Neměla jsem tam nemocná chodit,“ odůvodnila Patrasová svůj stav, který se prý stále nelepší. „Jak to přecházím, tak se mě chřipka drží,“ postěžovala si redakci extra.cz Dáda. Pak se pustila i do moderátorů Milušky Bittnerové (45) a Pavla Svobody (53), prý se proti ní spikli! „Mám Dádu ráda a to je jediné, jak na to budu reagovat,“ odpověděla na dotaz moderátorka. Sdílnější byl její parťák Pavel Svoboda.

„Myslím, že jsme paní Patrasovou hodně podpořili právě kvůli jejímu stavu, tedy jak to jen šlo, a s kolegyní podali profesionální výkon, tedy řečeno ve vší skromnosti,“ myslí si Svoboda. Za oba se postavilo i vedení televize. „TV Nova stojí za prací svých moderátorů, předvedli dobrý výkon a mrzí nás, pokud má někdo jiný názor,“ zaslala vyjádření za televizi tisková mluvčí Barbora Dlabáčková.

Nejslavnější viróza

Podobnými slovy jako nyní Dáda vysvětloval před 10 lety prezident Miloš Zeman (78) svou výraznou indispozici při vyzvedávání korunovačních klenotů. V katedrále sv. Víta nebyl zjevně ve formě. Znát byla únava, hlava státu neměla daleko ke spánku. Podle Hradu šlo o důsledek virózy. Prezident těsně před slavnostním vyzvednutím klenotů ovšem vesele absolvoval delší oslavu Dne vítězství na ruské ambasádě. Sám k tomu později řekl, že po té, co viděl video, se nemůže zlobit na ty, co si mysleli, že byl opilý. „Skutečnost je bohužel daleko odlišnější. Měl jsem 39,2° horečky,“ tvrdil.

Video
Video se připravuje ...

Patrasová a Slováček bourali: Narazili do stojícího vozu a betonového zátarasu aktu.cz

Fotogalerie
57 fotografií