To, že její muž prohlašuje, že ji zbaví svéprávnosti, ji bolí. V poslední době pozoruje herečka na manželovi podivné změny chování. 

„Jednu chvíli je jako milius, a pak zase na mě strašně křičí,“ popisuje Patrasová, jak to mají doma. „Buzeruje mě s vypraným prádlem na půdě, vzal si klíč od kanceláře a nechce ho vrátit na věšák. Co tím sleduje? Nebo ho někdo proti mně navádí?“ spekuluje pro deník Aha! Dáda. Sama přiznává, že občas si dá skleničku vína, ale to přece není důvod, aby ji manžel nechal zbavit svéprávnosti.

V koutku duše vzpomíná, jak to bylo s tatínkem, když bojoval s Alzheimerovou nemocí a ona o něj doma pečovala. Její hodný tatínek byl najednou agresivní. Podle Dády Felixe naštve i to, že vymění ručník. „Je to hrozné, a to jsem ho tolik milovala, všichni mě zrazovali, a já je neposlechla,“ běduje herečka. „Teď mi dělá za života peklo. Byl totiž zvyklý, že jsem ho celý život poslouchala,“ dodává Patrasová zklamaně. Do toho bylo v pondělí smutné výročí úmrtí Dádiny maminky. V roce 2000 ji na přechodu přejelo auto. O tři roky později zemřel i tatínek.

Slováček se zase strachuje o manželku kvůli jejímu pití. „Je nejvyšší čas ji léčit. Nemluví, jen kouká... Mám strach, že když se jí rychle nepomůže, zemře! Jediná možnost, co tu je, je zbavit ji svéprávnosti!“ řekl Felix o Dádě, když před týdnem opět nedorazila na jejich společné vystoupení.

„To nepochopí nikdo, kdo nemá doma takto nemocného člověka. Až se to stane, tak všichni budou chodit a nadávat mi, proč jsem něco neudělal. Je to těžké,“ povzdechl si.

Video
Video se připravuje ...

Nerozhodná Dáda Patrasová: Ostrá slova o Felixovi! A Valentýn slavila s Italem Vitem Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
61 fotografií